Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Aki rendelkezik ujj tetováláss...

Aki rendelkezik ujj tetoválással (a kézfején, nem tenyér részen) mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szeretnék a kisujjamra tetováltatni, és érdekelnének a tapasztalatok. Kinek mennyi idő után kellett újra üttetnie, szétfolyt-e a tinta, stb. ^.^

2019. máj. 6. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
Borzalmas 😂 tetoválónak tanulok 1eve apám is tetováló és nekem a kissujamra van egy csík tetoválva kb 2honap után kikopott ,(szalonba tetoválták) a középső ujjamrol is kikopott ,vagyis két havonta tetováltatom újra max4 nem tudom én már megbántam 16l
2019. máj. 6. 22:15
 2/2 anonim ***** válasza:
74%

Ahol nő szőr ott okés.

Ahol tenyér bőr (ujjak között, oldalt, hajlatoknál...) ott nem lesz könnyű meccs.

2-3 nekifutás normális, ha nem vagy elhivatott én nem ajánlanám.

A kéz minden része fáj. Pepecs munkát utánna pár napig nem fogsz tudni...

Elfertőzni, könnyű mer ugye két hétig nem törölni sęgget és nem csinálni semmit necces.

Mintailag egyszerű, letisztult vonalakban gondolkozz. Az ilyen mini festmények mint Cara D. oroszlánja 10 év múlva nagyon rosszul néznek majd ki...

Munkahelyen gyakran nem szeressék az ilyesmit szal sok helyen úgy vannak vele, hogy leültetnek beszélgetni, hogy tuti értsd mire készülsz.

2019. máj. 7. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!