Microblading szemoldok tetovalas tapasztalatok?
Ne legyél paranoiás, ezt teljesen normális. Nekem kb 2-3 napon belül elkezdődik a gyógyulás és megindul a hámlás. Sebesedni viszont nem kéne neki. A kapott krémmel kenegesd amint érzed, hogy száraz és húzódik, azt ne várd meg, hogy teljesen kiszáradjon. A krémből pedig sose kenj sokat, az se tesz jót neki, ha alatt bepálik a bőr. Mindig csak egy apró mennyiséget oszlass el rajta 1-1 szemöldökön.
Amikre figyelj: ne vakard!, ne dörzsöld, ne tépd le a kis hámló részeket! Ha ezeket csinálod kárt tehetnek a színben.
Ne sminkelj, ne szolizz amíg gyógyul, utána is érdemes a napfényt kerülni, hogy tartósabb legyen.
Én így kezeltem mindig: Reggel áttöröltem óvatosan egy tiszta, enyhén nedves vattakoronggal, ezután bekentem. Ezt megismételtem este. Ez után hagytam gyógyulni. Így kb 2 hét alatt begyógyul és előjön az igazi szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!