Közös tetoválás vélemények? Kép lent
Egy ilyet tervezünk a párommal. LoLos tetoválás. Szerintetek jól néz ki vagy inkább hagyjuk?
(Lassan 5 éve együtt vagyunk, szakításra nem sok esély van)
Nagyon sajnalom, hogy ti itt mind ilyen szar kapcsolatokat eltetek meg.
En meg arra az emberre sem gondolok haraggal vissza aki ossze fekudt a legjobb baratnommel.
Sztem a minta jó (nyilván kis változás legyen benne ne full ugyan ez), én ismerem a játékot :D
Ha viszont magán vélemény kell, akkor közös tetoválást sose... exem is akart, 3 éve voltnuk együtt, én mondtam neki hogy sztem a tetoválás az embert jellemezze aki hordja ne azt hogy vkivel együtt van... arra való a jegygyűrű és azt le lehet szedni is. Jól is tettem mert rá 2 hónapra szétmentünk xd Most tök cink lenne rajtam az...
Másik ismerősöm a tipical King & Queen tetoválást tették magukra, rá 3 hónapra szétmentek a csaj dugott 2 sráccal majd újra összejöttek, ez oszt igen mondom, de ez már másik sztori. Ti döntésetek, de én sose csinálnék közös tetoválást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!