Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Közös tetoválás vélemények?...

Közös tetoválás vélemények? Kép lent

Figyelt kérdés

[link]

Egy ilyet tervezünk a párommal. LoLos tetoválás. Szerintetek jól néz ki vagy inkább hagyjuk?

(Lassan 5 éve együtt vagyunk, szakításra nem sok esély van)

2019. máj. 7. 11:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Nekem maga a motívum nem tetszik,de nyilván Én nem játszom a játékkal.Ha nektek sokat jelent,és úgy érzitek,hogy esetleges szakítás után is szivesen viselitek akkor hajrá.
2019. máj. 7. 18:51
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon sajnalom, hogy ti itt mind ilyen szar kapcsolatokat eltetek meg.

En meg arra az emberre sem gondolok haraggal vissza aki ossze fekudt a legjobb baratnommel.

2019. máj. 7. 20:19
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Ha mindketten nagy GAMERek vagytok benne, akkor simán jó :D
2019. máj. 7. 21:03
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

Sztem a minta jó (nyilván kis változás legyen benne ne full ugyan ez), én ismerem a játékot :D

Ha viszont magán vélemény kell, akkor közös tetoválást sose... exem is akart, 3 éve voltnuk együtt, én mondtam neki hogy sztem a tetoválás az embert jellemezze aki hordja ne azt hogy vkivel együtt van... arra való a jegygyűrű és azt le lehet szedni is. Jól is tettem mert rá 2 hónapra szétmentünk xd Most tök cink lenne rajtam az...

Másik ismerősöm a tipical King & Queen tetoválást tették magukra, rá 3 hónapra szétmentek a csaj dugott 2 sráccal majd újra összejöttek, ez oszt igen mondom, de ez már másik sztori. Ti döntésetek, de én sose csinálnék közös tetoválást :)

2019. máj. 9. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!