Közös tetoválás vélemények? Kép lent
Egy ilyet tervezünk a párommal. LoLos tetoválás. Szerintetek jól néz ki vagy inkább hagyjuk?
(Lassan 5 éve együtt vagyunk, szakításra nem sok esély van)
Szerintem a közös szerelmes tetovàlás a legnagyobb hülyeség.
Èn is együtt vagyok a pàrommal már 5 ève, de nem gondolom hogy egy közös tetovàlas mutatnà meg az egymáshoz való szeretetünket.
Persze ha te nagyon szeretnétek, ès tudod hogy 5-10 év múlva nem lesdz ciki akkor hajrá! :)
Most nem csak a szerelem miatt... úgy általánosságban, a végleges dolgokat ezerszer meg kell fontolni.
Persze, egy szerelmes ember nem a szakításon fog agyalni, ez egyértelmű. De az élet hosszú. És ki tudja, mi fog történni 1, 2, 5, 10, 20 év múlva. Bár ha nem nevet, vagy ilyesmit varratsz magadra, az azért annyira nem ciki egy szakítás után sem.
De én gamerként - még ha vonzanának is a tetoválások - nem varratnék magamra egy játékból vett szimbólumot. Most trendi, menő, divatos, meg minden... de 5 év múlva is az lesz?
Szerintem nem azt kerdezte toletek mi a velemenyetek arrol, hogy kozos hanem azt, hogy a mintarol mit gondoltok!!
Nagy baj van a fejekben ha az az indokotok egyebkent is, hogy mi van ha szakitanak, egy szakitast nem ugy kell venni, hogy uristen gyulolom a masikat, ha szet is mennenek, ott a tetovalas, egy EMLEK a boldog tobb evrol a BOLDOG kozos elmenyekrol es egy emberrol.
Teljesen mindegy a motívum.
Közös tetkót senkivel nem csináltatnék, még a saját anyámmal-apámmal sem.
Miért? Mert sajnos az élet kiszámíthatatlan.
Ha az ember szerelmes, boldog párkapcsolatban él akkor sincs semmire garancia. Nyilván nem úgy kell hozzá állni a dologhoz hogy "egyszer biztos szakítunk", egyszerűen számolni kell azzal, hogy ha mégis bekövetkezik a dolog, lesz rajtad egy tetkó ami mindig rá fog emlékeztetni.
De ha együtt is öregedtek meg, mi van ha pár hónap múlva már nem imádjátok annyira ezt a játékot?
Ha másoktól kell megkérdezned, hogy legyen-e tetkód, akkor nem való neked.
Az, hogy közös vagy sem, milyen minta, stb már irreleváns ezután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!