Milyen versírással kapcsolatos tetkók vannak?
Figyelt kérdés
Imádom a verseket írni és olvasni de legjobban írni. Szeretnék egy evvel kapcsolatos tetoválást lehetőleg kicsit a csuklómnál. SEMMIKÉPPEN SEM IDÉZETET SZERETNÉK! Milyen ötleleitek vannak? Arra gondoltam hogy amikor az első versem dátumát írtam. Szerintetek ez mennyire jó? Az se baj ha más nem érti de a lényeg hogy én igen.2019. máj. 2. 17:11
1/1 anonim válasza:
Pl egy szép fácán vagy pávatollas pennát? Illusztrációt verseskötetből, pl Weöres Sándor füveskönyvéből, vagy Rupi Kaur köteteiben van egy csomó rajz ami remekül működik mint tetoválás?
Egy stóc verseskötetet és egy bögre kávét?
Még jobb, vidd el egy versed, és kérd meg a tetoválót hogy illusztrálja.
Dátum szvsz snassz. Imádom amikor az ilyen 18 éves lánykák jönnek, hogy nagypapa halálát megörökítsék - nem azért mert közel lettek volna, csak mert jól néz ki.
Ez egyrészt annak a jele hogy zéró fantáziával rendelkeznek, másrészt meg semmiféle emlék nem jut eszükbe az illetőről vagy a dátummal kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!