Milyen magyarsaggal kapcsolatos tetovalast csinaltatnatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eddig olyat szerettem volna, hogy a talpamra azt hogy "Made in Hungary", de aztan elgondolkodtam, hogy valami komolyabb kellene. Viszont ilyen cimer, vagy Nagy-Magyarorszag dolgok nem az en vilagom. Ti milyen viszonylag apro, szép tetovalast csinaltatnatok a magyarsagotokkal kapcsolatban? Nyilvan aki utalja az orszagot es azt, hogy magyar, most nem hozzajuk szol a kerdesem :D
2018. aug. 3. 17:13
1/3 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a Magyar népmesék tv sorozatot, főleg az intrót, abban azt a piros, kalocsai mintás, galambos motívumot. Ha csináltatnék egy "magyar" tetkót, akkor ez lenne, de nem piros vagy színes, hanem fehér.
2/3 anonim válasza:
Én régebben kalocsai mintát szerettem volna (kalocsai származású vagyok), de lehet a te városod vagy falud motívuma. Szerintem ezek nagyon szépek, de nem az a direkt "nagymagyaros" szittyatetkó.
3/3 anonim válasza:
Az egyik ismerősömnek régi magyar abc-vel az volt az alkarjára írva, hogy "Magyar vagyok, nem turista!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!