Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválást a feltűnési viszket...

Tetoválást a feltűnési viszketegségben szenvedők szoktak csinálni?

Figyelt kérdés

Én úgy látom, hogy a tetovált emberek mind ilyen központi, feltűnési viszketegségben szenvedők akik a világ tudtára akarják adni a bennük lezajló dolgokat, az őket érintő tényezőket vagy a velük megtörtént eseményeket. Számokat, neveket mindent ami személyesebb és nem feltétlen beszélünk róla. De fontos számára ezért maradandóvá szeretné tenni.

De miért? Miért kell mindenki számára egyértelművé tenni te szeretsz autózni, biciklizni vagy szereted az állatokat, virágokat stb. De lehet a végtelenségig ezeket sorolni mondjuk szereted az anyukádat/hiányzik.

Ezeket miért kell kiteregetni? Miért kell a figyelmet magadra vonni? Nem tudok ellenpéldát mondani.

De ez azokra is igaz akik nem a jelentésük miatt varratják magukra hanem egyszerűen tetszik nekik. Ezzel is ők a külvilág tudtára adják neki ez tetszik, tehát ugyan ott vagyunk.

Konkrétan egy embert ha csak végignézel (egy szót sem beszéltél még vele) tudod milyen, legalábbis tudsz róla dolgokat vagy le tudsz vonni a tetoválásai alapján. Ezért előítéletesek az emberek egyébként. Ez egy ilyen meggyorsított ismerkedési folyamat... De most nem ez a lényeg.

Ti mit gondoltok erről? Gondolom nem fog tetszeni nektek de érdekel mindenki véleménye erről. Mert igaziból nincs vele bajom ha ti ilyen személyiségek vagytok, teljesen oké. Csak akkor ne hazudtoljuk meg saját magunkat és mondjuk ki egyenesen.

2019. márc. 2. 19:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nem is látod, hogy tetovált vagyok, ha van rajtam ruha.

Nudista strandon nem hiszem, vagy az ágyban nem hiszem, hogy találkoztunk már.

2019. márc. 24. 18:42
 32/34 anonim ***** válasza:
igen en is azt mondom aki tetovaltat ,nem maganak csinalja,hanem megakarja mutatni ,hogy nekem is van,nincs azal semmi baj hogy tetovaltat,csak ne mutogassa masnak az a sajat magan ugye,most orom vele dicsekedni hogy nezetek nekem is van,de egy ido utan mindenkinek eljon a megbanas ideje,mert a piercinget kiveszem ,a hajamat vissza festem ,mert elmult a lazado korszak,de a tetovalas vegig elkiser,es probalsz tole szabadulni ,ha lesz ra penzed ?
2019. márc. 25. 05:11
 33/34 anonim ***** válasza:

Néhányan úgy csinálnak, mintha a tetovált emberek szándékosan odamennének a vadidegenekhez hogy "látod látod látod?"

Attól hogy látható helyen van még nem magamutogatás. Ha meg olyan helyre tetováltatnának az emberek ahol nem láthatja akárki, akkor meg azok a kérdések jönnének, hogy "minek csináltatja ha nem is látszik?"

Tipikus magyar mentalitás hogy mindenbe belekell kötni és a rosszat látni

2019. márc. 25. 07:36
 34/34 A kérdező kommentje:
Senkihez nem jutott el az a kérdés amire igaziból kíváncsi lettem voltam de igaziból mit is vártam ettől a társaságtól, ez nekem már egyfajta válasz. Köszönöm szépen már minden világos :))
2019. márc. 25. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!