Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválást a feltűnési viszket...

Tetoválást a feltűnési viszketegségben szenvedők szoktak csinálni?

Figyelt kérdés

Én úgy látom, hogy a tetovált emberek mind ilyen központi, feltűnési viszketegségben szenvedők akik a világ tudtára akarják adni a bennük lezajló dolgokat, az őket érintő tényezőket vagy a velük megtörtént eseményeket. Számokat, neveket mindent ami személyesebb és nem feltétlen beszélünk róla. De fontos számára ezért maradandóvá szeretné tenni.

De miért? Miért kell mindenki számára egyértelművé tenni te szeretsz autózni, biciklizni vagy szereted az állatokat, virágokat stb. De lehet a végtelenségig ezeket sorolni mondjuk szereted az anyukádat/hiányzik.

Ezeket miért kell kiteregetni? Miért kell a figyelmet magadra vonni? Nem tudok ellenpéldát mondani.

De ez azokra is igaz akik nem a jelentésük miatt varratják magukra hanem egyszerűen tetszik nekik. Ezzel is ők a külvilág tudtára adják neki ez tetszik, tehát ugyan ott vagyunk.

Konkrétan egy embert ha csak végignézel (egy szót sem beszéltél még vele) tudod milyen, legalábbis tudsz róla dolgokat vagy le tudsz vonni a tetoválásai alapján. Ezért előítéletesek az emberek egyébként. Ez egy ilyen meggyorsított ismerkedési folyamat... De most nem ez a lényeg.

Ti mit gondoltok erről? Gondolom nem fog tetszeni nektek de érdekel mindenki véleménye erről. Mert igaziból nincs vele bajom ha ti ilyen személyiségek vagytok, teljesen oké. Csak akkor ne hazudtoljuk meg saját magunkat és mondjuk ki egyenesen.

2019. márc. 2. 19:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

A 2 fulem mogott es a tarkomon vannak tetkok. Lany vagyok hosszu hajjal, igy senki se latja. Meg en se. MAGAMNAK csinaltattam oket, tok mindegy miert, NEKEM szolnak. En tudom, hogy ott vannak, es hogy miert.

Na akkor most nekem mi bajom lehet, hogy tetovalok?:)

2019. márc. 2. 22:00
 12/34 A kérdező kommentje:

#7/#8 - Nagyon tetszett a kommented, teljes mértékben egyetértek veled! Köszönöm szépen, hogy szántad erre az idődet és hozzászóltál :)

#9 - Szerintem azzal, hogy egy portré van az alkarodon vagy egy kutya az nem egyenértékű egy hajfestéssel... Te mit tudsz meg abból, hogy nekem x vagy y színű a hajam? De én abból "megismerem" tudok róla valamit amit nem tudnék ha nincs tetkója. Teljesen értem miért akadsz ki és miért akarsz mindenáron belém kötni de ezek csak puszta szavak dobálózása semmi alapja vagy értelme nincsen... Én ilyen vagyok, érteni szeretem a dolgokat, tudni mi és miért történik. Próbáld ki, sokat segít a jellemfejlődésben és az élet sok területén ;)

#10 - Értem mire gondolsz és valamilyen szinten igazad van. Egyfajta önkifejezés, ezt mondom én is, hogy saját magát amilyen ember vagy személyiség fejezi ki a "látszatával" A divat is közre játszik de most felesleges bele menni mert valaki nem divat miatt csinálja vagy ilyesmi. De igen, jelenleg ez a legelterjedtebb ilyen önkifejezés, díszítés vagy minek is hívjam ezt.

#11 - Ez most lehet általánosításnak jött le de kivétel mindig van. De azzal, hogy magadnak csináltad nem veheted figyelmen kívül a dolgokat amit elmondtam. Lehet nem látszó helyre tetoválni de az indok szerintem ugyan az meg az elhatározás. A hely már tényleg nem oszt vagy szoroz. (najó de de értitek... Nem mindegy fül mögé vagy fejre... Csak hogy ebbe se tudjatok belekötni) Ez tök jó dolog, hogy van mögöttes tartalma és számodra sokat jelent. Mondjuk nem tudom milyen tetoválás meg ez tényleg egyedi eset mert az esetek nagyon nagyon kis százalékában veszik észre :D Mint mondjuk egy ajak tetoválás :D De érted... Nem feltétlen veled kéne példálózni milyenek a tetovált emberek (ez nem sértés de elég egyedi ez a dolog) Te valóban nem felvágni akarsz vele csak szerettél volna vagy nem tudom...

2019. márc. 2. 22:28
 13/34 anonim ***** válasza:
0%
nekem az a velemenyem ,tetovaltason aki akar ,mindenki sajat boretvisszi a vasarra,de mikor azt mondjak, irjak, magam onkifejezese,rendben van ,de akkor nekem miert kell mutogatni a tetovalasat,ezt nem ertem ? nagyon divat most,sokan ugy vannak ,ha van a szomszed boske neninek nehogy mar nekem ne legyen?sokan mondjak jol nez ki rajtad,na marmost en ha egy szep kepet akarok nezni,akkor falon szeretem latni egyben nem testen ,erdekes a negativ dologrol nem ir senki,mert amit elrontanak ,lehet egesz eleteben viselni,altalaban afestekben van fem,na most ha valakinek MRI rongenre van szuksege ,hogy fogjak megcsinalni?amugy meg a tetovaltatnak irom udv a rendorsegi nyilvantartasban ,nem sokara ugyis adozni kell a tetovalas utan,haha
2019. márc. 2. 22:29
 14/34 anonim válasza:
100%
"Csak akkor ne hazudtoljuk meg saját magunkat és mondjuk ki egyenesen." Tehát nem értettél valamit és feltettél egy kérdést. A válaszolókat megpróbáltad meggyőzni az igazadról, mikor pedig valaki felhozott egy kivételt elkezdtél általánosítani. Te bármilyen választ kapsz, sosem fogod megérteni amit páran megpróbáltak elmagyarázni.
2019. márc. 3. 00:01
 15/34 A kérdező kommentje:
Ez is egy vélemény
2019. márc. 3. 00:09
 16/34 anonim ***** válasza:
75%
Azért a 7esnek is komoly gondjai vannak. Van tetoválása, de azt írja, hogy akinek a derekán vagy a melle alatt van az rib..c meg nincs egyénisége konkrétan. Tök értelmes. Te is beskatulyáztál most egy réteget. Okos vagy, gratulálok.
2019. márc. 3. 02:47
 17/34 anonim ***** válasza:
76%

Egyébként nekem is van tetoválásom. A tarkómon, a fülem mögött, a mellkasomon, egy telikar, egy alkar, két kézfej, az ujjaimon, a combomon. Azért, mert számomra jelent valamit, és ezeket kidolgoztattam egy mintára, amire ha ÉN ránézek, akkor tetszik, ugyanúgy, mint amikor ránézek a körmömre, és tetszik. Ugyanígy a hajammal, aztán a ruháimmal. Azért, mert nekem tetszenek. És hidd el kedves kérdező, hogy te semmit nem fogsz megtudni az adott emberről a tetoválása alapján. Ha egy sz*r lesz rám tetoválva, abból mit fogsz leszűrni? Azt, hogy szeretek sz*rni, vagy mi? Ha egy nyuszi lesz rajtam, akkor azt fogod leszűrni, hogy szeretem a nyulakat, vagy hogy egy nyuszi vagyok? Ne hülyéskedj. Még a “tömegtetoválás”-oknak is van jelentése. Az adott embernek van, aki magára tetováltatta. Az is lehet, hogy csak azért, mert jól néz ki, mert neki tetszik, és magasról tesz rá, hogy rajta kívül bárki másnak tetszik-e vagy sem, megnézik-e vagy sem. Akkor sem fogok egy emberről semmitsem megtudni, hogyha hupikék a haja, vagy milyen az öltözködési stílusa, vagy hány gyereke van, vagy hány emberrel feküdt össze, vagy ha rá van tetováltatva, hogy “szeretem a coca-colát”. Hú, most aztán sok mindent megtudtam róla. Amúgy meg csak általánosítani tudsz. Egy barnabőrűről, ha ránézel, akkor azt szűröd le, hogy bűnöző? Egy embert maximum arról lehet megismerni, amiket tesz, ahogyan viselkedik, és ahogyan beszél. De még akkor se tudhatod róla 20%-ban sem, hogy milyen is az az ember. Én jelenleg rólad így látatlanba azt gondolom, hogy 15–23 év közötti lehetsz, mindig másokkal foglalkozol, nem sok barátod van, és munkán/sulin kívül nem is nagyon csinálsz semmit, csak “mások megértésével”. Valószínűleg nem vagy értelmiségi, nem jársz egyetemre. A szüleid régivágásúak, és nem értenek egyet ezzel a “mai modern világgal”. Valószínűleg elvoltál nyomva valahol. Nincs sok önbizalmad. A kedvenc témád mások kibeszélése lehet.

Én is sok dolgot leszűrhetek úgy, hogy nem is kell, hogy lássalak, valószínűleg nem igazán találtam el mindent, mivel annak ellenére, hogy elég hosszasan véleményt nyilvánítottál, még mindig a franc se tudja, hogy te milyen vagy valójában. Nem tudok rólad semmit. Akkor te honnan tudnád, hogy xy milyen, úgy, egy szót nem váltottál vele, vagy honnan tudnál róla bármit is?

Puszi.:

Kicsit hosszú lett, de miközben az egyik kérdésemre várok választ, addig unatkozva nézegettem a kérdéseket, és belemélyedtem a hülyeségbe.

2019. márc. 3. 03:18
 18/34 anonim ***** válasza:
95%
Akkor feszületet se hordjon senki, mert nem érdekel, hogy katolikus. Ne hordjon együtteses polókat, kit érdekel, mit hallgat. Ne legyen Star Wars-os telefontokja, vagy egyedi csengőhangja. Sőt, ne hordjon színes ruhákat se, nem érdekel, milyen színek tetszenek neki. Jegygyűrűt se hordjon senki, miért kérkedik, hogy házas? Miért van szőrös kulcstartója, ennyire fel akar tűnni? Miért olvas a buszon? Csomagolja újságpapírba a könyvét, nem akarom tudni, mit olvas! Hogy merészeli nem eltakarni előlem, amit vesz a boltban? Meg tudtam róla, mit fog enni, engem ez mind nem érdekel!!!!!
2019. márc. 3. 04:54
 19/34 anonim ***** válasza:
64%
És nincs tetkóm, csak utálom a csökött agyú kis janikat, akik nagyon nagyra tartják magukat a semmire fel.
2019. márc. 3. 04:55
 20/34 anonim ***** válasza:

# 12 Nem akadtam ki, csak próbáltam válaszolni. Nem tudsz megismerni sem két válaszom alapján, sem a tetoválásaim alapján. Mert nem tudod, hogy utóbbi számomra mit jelent. Neked csak egy feltűnési viszketegségben szenvedő ember idióta megnyilvánulása (legalábbis ahogy a szavaidból tűnik), de nekem teljesen más. Te azt látod ami ott van, én meg a mögöttes tartalmat. És tudod mit, ez a legjobb az egészben. :) Nem baj, ha neked nem tetszik, az sem baj, ha hülyének nézel érte, ez mind a te dolgod, nem az enyém(vagy miénk, tetováltaké).

Igen, manapság sokan csak divatból tetováltatnak, de az miért baj? Miért zavar ez bárkit is? Neked, vagy a hozzád hasonlóan gondolkodóknak, akiknek itt ezerrel hajbókolsz, nem tök mindegy, hogy egy vadidegen ember, akit talán az életben nem látsz többé, miért tetováltatott magára bármit is? Minek kell ítélkezni, leszólni, osztályozni stb. másokat? Én meg ezt nem értem, hogy ez miért jó? Te ezt egyáltalán nem megérteni akarod, csupán véleményt nyilvánítasz, ítélkezel, és próbálsz másokat meggyőzni a saját nézőpontodról. Nem fog menni. Nem fog mindenki úgy vélekedni ezekről a dolgokról, ahogy te akarod. A saját életedet tennéd jobbá, ha nem a mások dolgával foglalkoznál, hanem a sajátoddal.

Amikor én készíttettem az elsőt, akkor még nem volt divat, sőt, inkább elítélték, rossznak, züllöttnek gondolták a tetovált embereket. Pláne, ha az illető nő. De elítéltek a bakancsért, az erősebb sminkért, vagy a rock zenéért is. Már akkor sem érdekelt ki mit gondol, sosem próbáltam magyarázkodni. Most megpróbáltam itt a válaszaimmal (DE MIÉRT???), de ahogy akkor, most is be kell látnom, semmi, de abszolút semmi értelme. Akik bele akarnak kötni mindenáron a másik emberbe, azok megtalálják a módját. És azt hiszem most meg is válaszoltam magamnak az előző kérdéseimet. Azért zavarunk titeket annyira, mert nem érdekel mit gondoltok rólunk.

2019. márc. 3. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!