Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválást a feltűnési viszket...

Tetoválást a feltűnési viszketegségben szenvedők szoktak csinálni?

Figyelt kérdés

Én úgy látom, hogy a tetovált emberek mind ilyen központi, feltűnési viszketegségben szenvedők akik a világ tudtára akarják adni a bennük lezajló dolgokat, az őket érintő tényezőket vagy a velük megtörtént eseményeket. Számokat, neveket mindent ami személyesebb és nem feltétlen beszélünk róla. De fontos számára ezért maradandóvá szeretné tenni.

De miért? Miért kell mindenki számára egyértelművé tenni te szeretsz autózni, biciklizni vagy szereted az állatokat, virágokat stb. De lehet a végtelenségig ezeket sorolni mondjuk szereted az anyukádat/hiányzik.

Ezeket miért kell kiteregetni? Miért kell a figyelmet magadra vonni? Nem tudok ellenpéldát mondani.

De ez azokra is igaz akik nem a jelentésük miatt varratják magukra hanem egyszerűen tetszik nekik. Ezzel is ők a külvilág tudtára adják neki ez tetszik, tehát ugyan ott vagyunk.

Konkrétan egy embert ha csak végignézel (egy szót sem beszéltél még vele) tudod milyen, legalábbis tudsz róla dolgokat vagy le tudsz vonni a tetoválásai alapján. Ezért előítéletesek az emberek egyébként. Ez egy ilyen meggyorsított ismerkedési folyamat... De most nem ez a lényeg.

Ti mit gondoltok erről? Gondolom nem fog tetszeni nektek de érdekel mindenki véleménye erről. Mert igaziból nincs vele bajom ha ti ilyen személyiségek vagytok, teljesen oké. Csak akkor ne hazudtoljuk meg saját magunkat és mondjuk ki egyenesen.

2019. márc. 2. 19:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
33%

16#

90%-ban igaz, amit írtam. Akit nem zavar, hogy örök életére egy olyan mintát hord, amit párezren még ebben az országban is, annak milyen egyediségre való hajlama lehet vajon? Ha lenne, zavarná a tudat és nem akarna beállni a sorba. Jah de persze tudom, mindenki baromi egyedi, főleg a tucatemberek kérik ki maguknak.

2019. márc. 3. 09:16
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha lesz kedvem végig olvasom a kommenteket és arra is reagálok, de most csak a feltett kérdésre felelek.

Antiszociálisként nem éppen vágyom arra hogy mindenki rám figyeljen. Meg amúgy sem úgy mászkálok az utcán, hogy mindenki képébe odanyomom a tetkóm hogy "nézd nézd nézd" És szerintem a tetovált emberek 90%a szintén nem tolja a képedbe hogy ezt a tetkót ezért, azt a tetkót azért csináltattam. Azt aláírom hogy van aki divatból, feltűnési viszketegség miatt varrat, de nem mindenki!

Rólam speciel semmit nem fogsz megtudni a tetkóm alapján, pedig nekem nagyon is sok jelentése van, voltam mélyponton, depresszió határa felé tartottam, de ránéztem a tetkómra ami erőt adott és átvészeltem a dolgokat. Erre persze írhatod hogy h.lyeség meg miért nem elég rágondolnom arra ami motivál, minek magamra varratni. Azért mert mások vagyunk, nekem ez tetszik, így jobb a pici lelkemnek.

Az hogy valaki elveszített egy számára fontos személyt és az emlékére varrat valamit, az szerintem nagyon szép dolog. Általában azért teszik mert ők így érzik magukhoz közel az eltávozott személyt. Ebbe is beleköthetsz, hogy "dehát ezt a szívében kell érezni, meg nem egy tintapacától lesz mellette" erre megint csak azt tudom mondani, nem vagyunk egyformák (hála istennek)

De hogy a vérnyomásod azhajad egekbe menjen, képzeld még fogok magamra varratni több apró dolgot, köztük a szakmámmal kapcsolatosat is mert imádom amit csinálok. De ezt/ ezeket sem fogom mások arcába nyomni, és nem fogom felhúzgálni a gatyaszáram vagy a pólom hogy mások megtudják mi a kedvenc állatom, a horoszkópom vagy a szakmám vagy akármi ;)

2019. márc. 3. 10:06
 23/34 anonim ***** válasza:
Az egekbe elé a teló szúrta be a hajad szót, bocsi
2019. márc. 3. 10:07
 24/34 anonim ***** válasza:

# 21 Azt szerintem nem is vitatja senki, hogy manapság divat lett a tetoválás, és sokan egymást majmolják. DE nem mindenki, ezért ne vegyünk minden tetovált embert egy kalap alá. Ezzel az erővel kiakadhatnánk azon is, hogy manapság miért olyan egyforma minden tizen-huszonéves lány, és fiú? Ugyanolyan hajak, ugyanolyan ruházat. Mintha eltűntek volna a stílusok. Van kb. 2 irányzat, és azt követi mindegyik. Elég fura. Ciki, de az ismerőseim gyerekeit sokszor meg sem tudom különböztetni egymástól. Szóval ha már az egyéniségekről, vagy a divatról beszélünk úgy, mintha valami ördögtől való dolog lenne, akkor ezen is kiakadhattok, ne álljatok meg a tetoválásoknál. :D Annyi a különbség, hogy az ugyanolyan haj, öltözet, stílus könnyedén eltüntethető, míg egy tetoválás nem. Na de ez már legyen mindenkinek az egyéni problémája.

15-20 évvel ezelőtt még nem divatból tetováltattunk, de már akkor is volt sok olyan, aki utánozni szerette volna a másikat. Nem véletlen a sok skorpió, tigris, delfin és hasonló tetoválás, amit most már nagyon sokan takartatnak le inkább valami mással. Nekem is van egyébként olyan tetoválásom, aminek igazán nincs jelentése, csupán tetszett, de mégsem divat tetkó. Legalábbis sosem láttam még ilyet máson.

2019. márc. 3. 10:19
 25/34 anonim ***** válasza:

24#

Azokat is megszólják, nem csak a divattetkósokat. Utóbbi azért rosszabb, mert nem csak egy egyszerű divathóbort, mint egy ruha vagy haj, amiből aztán kinő és megváltoztatja, hanem örök életre tervezik már felnőtt emberek.

2019. márc. 3. 11:40
 26/34 anonim ***** válasza:

# 25 Ja, értem. akkor csak a mindig másokkal foglalkozó, rosszindulatú emberekről beszélünk, akiknek tök mindegy mit csinálsz, milyen vagy, keresnek valamit amibe beleköthetnek. Hát, az ő szavuk semmit sem ér. Csak mondom. :)

Egyébként meg "AZOKAT"???? Én is egy vagyok "AZOK" közül. Tetovált. De ez az "azokat" kifejezés úgy hangzik, mintha emiatt szerinted mi nem is emberek lennénk. És még minket kell leszólni? Vicces. :D

De hagyjuk is, meddő vita. Ha nektek nem tetszik a rajtunk lévő firka, akkor ne nézzétek. Ennyi.

2019. márc. 3. 11:47
 27/34 anonim ***** válasza:
Te miről beszélsz amúgy? Az "azokat" alatt a mindenben divatozó kamaszokat értettem, ha már felhoztad a kommentedben. Másrészt ha figyelsz leírtam, hogy nekem is van tetkóm. Nagyon el vagy tévedve most.
2019. márc. 3. 11:50
 28/34 anonim ***** válasza:
Akkor megkövetlek. Nekem a 25-ös válaszod alapján teljesen úgy tűnt, te is egy vagy azok közül, akik szerint a tetovált ember nem is ember.
2019. márc. 3. 11:58
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
21-es: te azt írtad az előző válaszodban, hogy ribizli a derék és a mell alatti tetoválás. Nincs egyéniség stb. Nem mindenkinek ugyanaz van a derekára, vagy a melle alá tetováltatva. Akkor most ilyen szemlélettel a karra tetoválóknak is van egyféle csoportja? Nem egy tetoválás alapján fogod megtudni, hogy egyéniség-e xy. Plusz. Annyian vagyunk már, hogy nincs egyéniség. Valószínűleg több százezer hasonló ember van, akármilyen is a személyiséged, akármilyen is vagy. Ribizli attól sem lesz valaki, ha a feneke, melle van ki. Példa.: az egyik barátnőm mindig pi**anacikban járt gimiben, és most is, 20 éves koráig szűz volt, most van egy 6 éves kapcsolata, egyáltalán nem ribizli. A másik barátnőm mindig is szolid, visszafogott volt. Senki nem gondolta volna róla, hogy egy ribizli. Pedig bárkivel összefeküdt. És az utóbbinak nincs tetoválása, a normálisabbnak van a derekán, ami végig a csipőjén jön fel. Hagyjuk már ezeket az általánosításokat. Én pedig szétvagyok varrva, mégsem vagyok bűnöző. Ha érted, mit akarok mondani :)
2019. márc. 3. 15:36
 30/34 anonim ***** válasza:
21%
nincs azzal baj ha tetovaltat valaki ,meg azt mondja emlek emlekeztet valamire,ok, es akinek valami komoly betegsege ,vagy pl lelki betegsege volt ,magara tetovaltatja ,ami tortent vele ,nehogy valaha elfelejtse ??erdekes,en ugy vagyok vele ,ha egy ruhat kabatot megunok ,levetem veszek felhelyete ,divatossabat,enyi,nem oroke hordok egy darabot,es ne felejtsuk gondoljunk a jovore ,sosem tudod mitortenik,veled kesobb
2019. márc. 4. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!