Ez a tetkó mennyire illik egy 16 éves lányhoz?
Figyelt kérdés
Számomra nagyon fontos ez a tetkó :D és nem tudom hogy ez mennyire illene egy 16 éves lányhoz
2018. dec. 23. 09:59
11/23 anonim válasza:
Gondolj bele h hogy fog kinezni rajtad 25 35 45 55 stb evesen es ha mindegyik esetben azt mondod h nem fog zavarni, sot tetszeni fog akkor csinaltasd meg.
12/23 anonim válasza:
Egy 16 éves lányhoz semmilyen tetkó nem illik...
13/23 $$$$$ válasza:
Hat utolso ezzel vitatkoznak. Az első tetkómat en is 16 evesen csinaltattam. És meg most is nagyon szeretem. Bár en fiu vagyok...Es meg csak 18 és igaz hogy csak 2 év telt el de erzem hogy sose fogom megbanni. Sőt eletem eggyik legjobb döntese volt. És még jó pár tetkóm lesz. Ha meg arra gondosz hogy egy tetovalt csaj senkinek se jön be akkor nagyon tévedsz. Mert nekem pl. meg még nagyon sok baratomnak is bejön. Sőt nekem a legjobban azok a csajok jönnek be akk szinte teljesen ki vannak varva... Tehat ez nagyon emberfüggő....
14/23 anonim válasza:
#13: Az megvan,hogY a kettő nem függ össze? Attól,hogy valaki szereti a tetkót meg nem biztos, hogy illik hozzá.
15/23 $$$$$ válasza:
De ha tetszik neki és jelent is valamit a számára. Akkor illik hozzá... Mivel neki tetszik...
17/23 anonim válasza:
Az ember 16 évesen még nem igazán rendelkezik stabil önképpel.
Még azt sem tudja, mit fog csinálni, ha felnőtt.
Ebbe az állapotba belerondítani egy éppen tetsző tetkóval...nos a te dolgod. Ha az én gyerekem lennél azt mondanám, várj még pár évet....és pénzt nem kapnál rá.
18/23 A kérdező kommentje:
Igen ez lesz, várok pár évet :) mellesleg saját pénzből lett volna megcsináltatva :)
2019. jan. 1. 13:04
19/23 anonim válasza:
nem is értem, miért nem találta fel már vki az ideiglenes tetkókat. Idővel lejönne, és ha továbbra is tetszik a viselőjének, csak újra csináltatná anélkül, h életre szóló módosítást tenne a bőrén
20/23 anonim válasza:
Szerintem így a legjobb. Vársz pár évet, ha akkor is szeretnél, nyugodtan csináltasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!