Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy nagyon vékony, magas...

Egy nagyon vékony, magas lányhoz mekkora mellméret illik?

Figyelt kérdés

178 cm, kb 54 kg

16/L

2016. máj. 3. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Kicsi.
2016. máj. 3. 19:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Kb A-B kosár?

Egy kis mellű nő is lehet vonzó egy férfi számára?

2016. máj. 3. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Leginkább A, de még a B is jó lehet, csak ilyen számok mellett nehezen tudom elképzelni.

Persze, hogy kis mellekkel is lehet vonzó egy nő...

Pláne ilyen magasság mellett, kétlem, hogy ne fordulnának meg az utcán.

Van hasonló paraméterekkel rendelkező ismerősöm és ő a pasik álma, alig győzte levakarni, pedig A kosaras is alig van a melle.

2016. máj. 3. 19:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. máj. 3. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Amekkora van. Testrészről beszélünk, nem valami kiegészítőről...
2016. máj. 3. 20:32
 6/7 opened paradise ***** válasza:
Utolsóval értek egyet,naggyal is lehet szép,kicsivel se amiatt fognak visszautasítani.
2016. máj. 3. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem egyébként csak a vékony alak jön be, és számomra egy vékony lány sokkal szebb kisebb, de formás mellekkel, mint naggyal. Sőt nekem egyébként sem jön be a nagy mell, de lehet bennem a hiba :D valahogy az sosem vonzott. Ugyan ez a helyzet a fenéknél is. Egyébként sem a mell számít nálam, hanem az egész alak.

Az pedig tévhit, hogy minden fiúnak a nagy mell vagy fenék tetszik, már itt vagyok rögtön kivételnek :D azt pedig nem tudom megmondani, hogy átlagban kinek mi tetszik, mert nagyon változó... a szépség relatív. Van akinek a telt alak, van akinek az ismos, van akinek a nagy mell, van akinek a kicsi stb. Személy függő. De lehet, hogy teljesen más miatt tetszik egy lány...

Tehát ha neked kicsi vagy, megnyugodhatsz :) Kép alapján lehetne részletes véleményt adni, de a 2 szám alapján jónak tűnik az alakod

2016. máj. 4. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!