Milyen bikini illik 14 éves lányhoz?
Nagyon alacsony vagyok (155 cm), de közepes/vékony testalkatú. Hosszú barna hajam, a bőröm olyan átlagos, se nem fehér, se nem barna. A cicim 65/70A méretű, a derekam vékony.
Szerintetek lehetne (vékony) szivacsos a felső? Mert az előző bikinifelsőm nem volt az és mikor fáztam biza átlátszott a mellbimbóm. A baratnőim közül mindnek szivacsos, pedig van akinek kb akkora mint nekem, de anyum nem nagyon szeretné a szivacsot, még a vékonyat sem. Szerintetek érdemes lenne meggyőzni vagy hagyjam?
Légy szives mondjatok fazont, színt, hogy szerintetek mi pászolna hozzám! Linkelhettek is, ha tudtok! Köszi
Szivacsos (vagy esetleg fodros) az szerintem alap, másképp átlátszik a mellbimbó, ami nem épp nyerő dolog a strandon és utcán sem. Hogy milyen fazon az meg mindegy, kb minden jól állhat neked, próbálj fel párat... kivéve a kosarast, mert az elállna.
Anyuddal meg közöld már hogy nem vagy kisgyerek, melled van és nem akarod mutogatni...
Ma mentünk vásárolni, és végül szivacsos lett :)
Nem is kellett győzködnöm, csak simán annyit mondtam a szivacs nélkülire, hogy nem tetszik, és a szivacsos mintája neki tetszett meg és ő ajánlotta. Szóval köszi a biztatást, ha Ti nem győztök meg arról, hogy szivacsos kell, akkor lehet hogy bevállaltam volna újból a simát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!