Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ujj tetoválás tényleg felesleges?

Ujj tetoválás tényleg felesleges?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnék ami ujjról indul (középsőről a szimmetria miatt) és a kézfejig felmegy, esetleg körbeöleli a kézfejem.

Mint ez: [link]

Viszont sokan azt írták, hogy hamar kopik. Ha megtudom óvni az első hetekben akkor is? Illetve ez mégis csak egy forma, és nem valami szöveg. így is durván torzulhat?

2018. dec. 8. 01:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szep tetko..tudnal nekem ilyen oldalt linkelni? Annyira kopik mint barmelyik mas testreszen, egyebkent van ra krem igaz 10e ft kb 20 ml a krem de mivel jo zsiros sokaig kitart.
2018. dec. 8. 02:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Kézre úgy kell számolni hogy több alkalmas lesz a dolog.

De megmarad. Csak macerás, nem mindenki csinál ilyet és fáj is.

Mindenképp kérj időpontot, és olyanhoz menj akinek 3-4 év tapasztalata már van.

2018. dec. 8. 03:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Akinek van tapasztalata, az általában lebeszél róla.

Hamar kifakul, könnyen kopik. Ez mondjuk bőrfüggő is, de az esetek 95%-ban ronda lesz. Általában többször kell átütni, és a sokadik ütésnél már torzulhat is a minta. Én nem javaslom, már csak azért sem, mert nem minden munkahelyen nézik el sajnos a tetovált embereket, ezt pedig nem nagyon lehet takargatni.

3 évig foglalkoztam tetoválással, szalonban tanultam, szóval van ezzel tapasztalatom.

2018. dec. 9. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!