Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Emlék tetoválást tudtok ajánlani?

Emlék tetoválást tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Családtagok emlékére szeretnék tetoválást csináltatni,viszont elképzelésem nincs.

1.Papám emlékére:Elképzelésem szerint ő rám nézne(lefelé kisgyermek koromból)én pedig fel rá.Tudom ez így eléggé nehéz elképzelés de valami hasonló grafikát tudnátok küldeni?Alap elképzelésként.

2.Dédim

Igazából volt neki 1 járó botja amit a háború után kapott.Évszámok egyéb jelképek voltak rajta.Ezt szeretném még,viszont ehhez hasonló grafikát nem találtam.(meg szeretném nézni hogy is néz ki egy ilyen tetoválva)

Ennyi lenne.Megköszönném aki tud segíteni.

2018. dec. 5. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem érzed, hogy ez így mennyire személytelen?
2018. dec. 5. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Szánalom.
2018. dec. 5. 18:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Akkor lényegében ez nektek személytelen?(csak példa)

[link]

2018. dec. 5. 19:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Az elsőnél nem az arcát szeretném nem arra céloztam.Simán egy alak lenne a kép arcok nincsennek.
2018. dec. 5. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha az első esetben tényleg csak vonalvezetéses minimált szeretnél, akkor azt bármelyik tetováló megrajzolja neked, ahogy szeretnéd, ez is benne van az árban. Viszont, ha nem lenne elképzelésed, akkor még ezt sem írtad volna ide.

Ha mégse lenne: az emlékeztet téged valakire a legjobban, ami téged rá emlékeztet a legjobban. Teszem azt mondjuk a mekis fagyi engem a somlósi vivire emlékeztet, mert egyszer olyan történt vele, ami mindig is rá fog emlékeztetni. De téged ez most kire is emlékeztet? Nagy valószínűséggel nem rá (a név is kitalált, meg a sztori is).

A dédid botja jópofa ötlet, de ahhoz megint az a bizonyos bot kéne, vagy legalább arról a botról egy jobb fénykép, amin tisztán látszik. Nagy realisztikusan is meglehet csinálni. Több dolgot is egybe lehet gyúrni. Szóval magadban kutakodj, hogy téged pontosan mik emlékeztetnek rájuk. Ha már megvannak az ötletek, akkor meg elmész egy jobb szalonba (plázákat messzire kerüld el), majd az ötleteidet elmondod, illetve megmutatod (pendriveon, telefonon, képen), majd ő megtervezi neked szépen, ahogy szeretnéd. Egy igazán jó tetoválónak a teljesen realisztikus munka jól megy (jó, persze itt is vannak eltérések, hogy kinek mi és mennyire realisztikus, de keress rá a #tetovalovagyok -ra, ott találni fogsz rengeteg jót.

2018. dec. 6. 07:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Amivel én mennék az 5 - 5 ötlet mindkettőre. Csak azért mert valami neked szentimentális vagy tetszik még nem biztos, hogy jó lesz mint tetovâltatás.

Neveket, évszámokat kerüld, és én a facebookos idézeteket se erőltetném.

2018. dec. 8. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!