Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Meddig nem mosakodhatok?

Meddig nem mosakodhatok?

Figyelt kérdés

F

Szeretnék magamnak tenni tetoválást a ball csuklómra egy pontos vesszőt (ugye ennek az a jele, ha depressziós is voltam, vagy voltak nehéz időszakjaim, tovább léptem, és ez a tetoválás szimbólum mint a pontos vessző ezt jelképezi ugye? Vagy tévedek?

Továbbá szeretnék a ball csuklómra tenni fektetett nyolcast, és kínai betűkkel, hogy ÖRÖK SZERELEM, VÉGTELEN SZERELEM.

Az a kérdésem, hogyha ezeket magamra tetetem, akkor meddig nem mosakodhatok? Mivel kell kenegetni? Mikor vehetem le a fóliát?

2018. nov. 21. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Bal...

A kezelésről pedig a tetováló tájékoztat. Azt kell betartani.

2018. nov. 21. 15:17
 2/4 Metionin ***** válasza:
100%
Ezeket majd a tetováló elmondja. Amúgy mosakodhatsz csak ne áztasd. Lemosod, papírtörlővel felitatod a vizet, vékonyan bekened bepanthennel, utána fóliázod, ezt csinálod 3 napig 3 óránként. 4. naptól csak kenegeted amíg le nem hámlik. Nem vakarni, nem tépkedni a bőrt. 1 hónapig semmi napfény, szoli, uszoda, szauna. Kb. ennyi.
2018. nov. 21. 15:29
 3/4 anonim válasza:
100%

Fu de sötét vagy...

Legalább 3 tetkót csináljál.

2018. nov. 21. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Könyörgök, ne tedd... Meg fogod bánni, de nagyon. Ezek tipikus tucattetkók, nem rosszból mondom, hanem az érdekedben, hogy NE varrasd fel. De azért...

Általános gyógyulása 2-3 hét. Nem baj, ha éri egy kis víz, de kiáztatni tilos!!! Ne habfürdőzz meg hasonló! Próbáld gyorsan lezavarni a zuhanyzást. A törülközővel se dörzsöld, óvatosan itasd fel a tetovált felületről a vizet. Fóliázni 2-3 napon át kell az elején, amelyet 3 óránként kell cserélni. Éjszaka nem.( bár nem feltétlen, én pl csak 1 napig hagytam rajta, és szépen gyógyult is, de mindenkinél más ez ) utána el kell hagyni. Krémezni bepanthennel kell, vagy olyan testápolóval, ami nem tartalmaz fertőtlenítőt. Ha hámlik, ne ijedj meg- normális. Viszketni fog, de vakarni tilos, még akkor is mikor már szinte esik róla a varr ( ergo a hámlás ) . Ha nagyon viszket, csinálhatod azt, hogy picit határozottabban kened el rajta a krémet. Ami után pedig már begyógyult, akkor is fokozottabb figyelmet igényel, mint egy " szűz " testrészed, mert bizony idővel fakul. Strandolás, szauna, ilyesmik után mindig kenni kell. Ja, és ezt a 2 utóbbi tevékenységet kerüld a gyógyulási idő alatt!!!

2018. nov. 22. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!