Nektek melyik piercingek tetszenek? Esetleg Neked milyen van?
Nekem nincs mert nekem szerintem nem állna jól .( viszont tetkóm van és még lesz is , tudom hogy nem ez volt a kérdés ezert tettem zárójelbe Xd ). De egyébként nagyon tetszik főleg lányokon. A septum,a snake bite,az industrial, a nyelv PC, a sima orr PC ( ami oldalt van az orrban) is tetszik. Meg lényegében minden PC tettszik. Nekem nagyon tetszenek a tetkós PC-s lányok jobban mint a tetkó és PC nélküliek... Theát szerintem jók a testékszerek :D .
18/F
Tetszik: köldök, fülben bármelyik, nyelv.
Ami van: intim
Fülben az industrial és a conch a kedvencem (mindkettő van) illetve a labret is nagyon tetszik de nekem nem állna jól szóval elvetettem az ötletet, a medusa nem sok embernek áll jól de ismertem egy csajt hozzá szuperül passzolt.
Aztán nagyon tetszett az egy sima egy alsó köldök piercing (szintén van) és amit sokáig néztem az a csípő két oldalán 1-1 microdermal illetve a kulccsont fölött 2-2 microdermal, szerintem nagyon szépek de annyi horror sztorit hallottam a microdermalokról hogy milyen könnyű belekapni hogy szintén inkább elengedtem a dolgot :)
Szinte mind tetszik. Ami nekem van: 4-4 a fülemben, 1 septum piercing, 1 ajakpiercing, 1 nyelvpiercing, mellbimbó piercing mindkettőben, köldökpiercing és 3 intimpiercing. Ami még nagyon tetszik, az a corset piercing :)
27/L
Eddig még csak egy 6-8mm es fütágeszem van, de nem sietünk el semmit, snake bites pc az egyik kedvencem, az azért nincs mert nem akarom a családot hallgatni hogy így meg úgy, majd lesz később persze, de nekem majdnem mind tetszik szóval ez a véleményem :o
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!