Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nektek melyik piercingek...

Nektek melyik piercingek tetszenek? Esetleg Neked milyen van?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, de tudom hogy sokan nem szeretik a testékszereket. :)
2018. okt. 12. 13:00
1 2 3
 11/23 $$$$$ ***** válasza:

Nekem nincs mert nekem szerintem nem állna jól .( viszont tetkóm van és még lesz is , tudom hogy nem ez volt a kérdés ezert tettem zárójelbe Xd ). De egyébként nagyon tetszik főleg lányokon. A septum,a snake bite,az industrial, a nyelv PC, a sima orr PC ( ami oldalt van az orrban) is tetszik. Meg lényegében minden PC tettszik. Nekem nagyon tetszenek a tetkós PC-s lányok jobban mint a tetkó és PC nélküliek... Theát szerintem jók a testékszerek :D .

18/F

2018. okt. 15. 23:23
 12/23 A kérdező kommentje:
Igazából van tetoválásom és piercingem is. Most próbálok ötleteket gyűjteni, hogy mi legyen következő PC. Sajnos nem minden típus játszik a munkám miatt.. Mentek a zöldek köszönöm :D
2018. okt. 16. 07:48
 13/23 anonim válasza:

Tetszik: köldök, fülben bármelyik, nyelv.

Ami van: intim

2018. okt. 16. 19:13
 14/23 anonim ***** válasza:

Fülben az industrial és a conch a kedvencem (mindkettő van) illetve a labret is nagyon tetszik de nekem nem állna jól szóval elvetettem az ötletet, a medusa nem sok embernek áll jól de ismertem egy csajt hozzá szuperül passzolt.

Aztán nagyon tetszett az egy sima egy alsó köldök piercing (szintén van) és amit sokáig néztem az a csípő két oldalán 1-1 microdermal illetve a kulccsont fölött 2-2 microdermal, szerintem nagyon szépek de annyi horror sztorit hallottam a microdermalokról hogy milyen könnyű belekapni hogy szintén inkább elengedtem a dolgot :)

2018. okt. 16. 22:09
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, előző vagyok, ezeken kívül van orr piercingem, fülben 4-4 lyuk, az alsók 6mm-re tágítva és mellbimbó piercingem, mindet imádom igazából.
2018. okt. 16. 22:10
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szinte mind tetszik. Ami nekem van: 4-4 a fülemben, 1 septum piercing, 1 ajakpiercing, 1 nyelvpiercing, mellbimbó piercing mindkettőben, köldökpiercing és 3 intimpiercing. Ami még nagyon tetszik, az a corset piercing :)

27/L

2018. okt. 17. 12:36
 17/23 anonim ***** válasza:
Mindenféle tetszik, kivéve az intim, és nekem is volt/ van elég sok. Volt industrialom, helixem, 35-40 mm-s fültágítóim ( sajnos elszakadt a fülem ), side labretem, és septumom ( utóbbit a napokban vettem ki, lehet, hogy végleg, m3g elválik ) ami mai napig megvan az a köldök, nyelv és medusa piercingem, valamint szeretnék még csípőbe, mellbe és orrba sima nostrilt. Eléggé tetszenek tehát, valamint a tetkók is, amiből egyelőre 2 van nekem, de ők is bővülnek majd :) 19/l
2018. okt. 17. 20:15
 18/23 anonim ***** válasza:

Eddig még csak egy 6-8mm es fütágeszem van, de nem sietünk el semmit, snake bites pc az egyik kedvencem, az azért nincs mert nem akarom a családot hallgatni hogy így meg úgy, majd lesz később persze, de nekem majdnem mind tetszik szóval ez a véleményem :o

19/f

2018. okt. 19. 16:46
 19/23 anonim ***** válasza:
A corset piercinget kifelejtettem! Nagyon bejövős, de szintén túl merész nekem sajna. Egyébként nem érdekel mások véleménye, inkább csak nem vagyok benne biztos, kicsit talán félek is tőle. Tetoválás terveim is vannak, de először meg szeretném rajzolni magamnak, aztán keresni egy megfelelő embert. Na meg a legfőbb visszatartó indok: nincs pénzem rá! :D (10-es voltam.)
2018. okt. 21. 11:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem a fülben majdnem az összes fajta+ a szemöldökpiercing meg a köldökpiercing az utobbi 2-nel csak a köves.
2019. jan. 1. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!