Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nektek melyik piercingek...

Nektek melyik piercingek tetszenek? Esetleg Neked milyen van?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, de tudom hogy sokan nem szeretik a testékszereket. :)
2018. okt. 12. 13:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Szeretem az orr piercingeket(kicsi köveset) meg szinte minden fül piercinget a fül tágítókón kívül. Félek a tűktől úgyhogy eddig csak egy köldök piercingre tudtam rá venni magam egy pár éve.
2018. okt. 12. 16:07
 2/23 Metionin ***** válasza:
A fülben a tágítón kívül mindegyik fajta tetszik, arcon inkább azt nézem hogy az adott emberen jól néz-e ki. A köldökben nem tetszik, nekem az olyan feleslegesnek tűnik a ruha alá, bár biztosan csak magamból indulok ki (sosem teszem ki a hasam). Nekem tragus van és még a fülembe szeretnék.
2018. okt. 12. 16:14
 3/23 A kérdező kommentje:

Úgy látom a fül elég felkapott. :)

Mentek a zöldek

2018. okt. 12. 16:15
 4/23 anonim ***** válasza:

A fülben kb. minden tetszik. Az orrban az orrkarika elmegy, illetve a szemöldökpiercing (de ott csak karikával, a többi nagyon nem jön be), meg van olyan ajakpc ami elmegy, de már az se nagyon. Szóval leginkább a fület pártolom. Az intim, köldök, meg minden ilyen pc pedig ismételten egyáltalán nem tetszik.

Nekem fül piercingem van. :)

2018. okt. 12. 22:53
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Fültágító, orr, septum, fülben pár karika. Mellbimbó, és intim is van.

Volt sokkal több, nyelv, ajak legalább 3-4, köldök, és több microdermal az idők folyamán, de kivettem/meguntam őket, vagy probléma volt velük, ezért váltam meg tőlük.

2018. okt. 13. 14:12
 6/23 anonim ***** válasza:

Tetszik orrcimpába a pötty, vagy a karika is, illetve a legtöbb fülbe. Kivéve a fültágító, az szerontem röhejesen néz ki, ha már nanyobb, kint egy normál fülcimpa.

Nekem a fülemben van második juk, így a négyben variálom össze-vissza a fülbevalókat. Annyira nem töröm magam, hogy legyen más testékszerem, majd talán, ha egyszer nagyon megtetszik valamelyik...

2018. okt. 13. 15:52
 7/23 anonim ***** válasza:
*szerintem
2018. okt. 13. 15:53
 8/23 anonim ***** válasza:

*mint

Bocsi, teló

2018. okt. 13. 15:53
 9/23 A kérdező kommentje:
Mentek a zöldek :)
2018. okt. 14. 09:12
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Sokfajta tetszik, a fülben leginkább a helix, nekem van 9, de még tervezek. Az ajak, nyelv piercingek is tetszenek, nekem van 1 side labret. Amit ki nem állhatok az az orr, köldök pc, valamint lányokon a szemöldökbe szúrt. A fültágítókat itt mindenki leszólja, pedig valakinek jól áll, pláne milyen szép ékszerek vannak. Extrémebbek közül bejön még az intim és a cheek is, ez utóbbiért fáj a szívem, hogy nem vállalhatom be. Számomra amúgy sokkal szexibb egy ember piercingekkel, mint anélkül.
2018. okt. 15. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!