Nektek melyik piercingek tetszenek? Esetleg Neked milyen van?
Úgy látom a fül elég felkapott. :)
Mentek a zöldek
A fülben kb. minden tetszik. Az orrban az orrkarika elmegy, illetve a szemöldökpiercing (de ott csak karikával, a többi nagyon nem jön be), meg van olyan ajakpc ami elmegy, de már az se nagyon. Szóval leginkább a fület pártolom. Az intim, köldök, meg minden ilyen pc pedig ismételten egyáltalán nem tetszik.
Nekem fül piercingem van. :)
Fültágító, orr, septum, fülben pár karika. Mellbimbó, és intim is van.
Volt sokkal több, nyelv, ajak legalább 3-4, köldök, és több microdermal az idők folyamán, de kivettem/meguntam őket, vagy probléma volt velük, ezért váltam meg tőlük.
Tetszik orrcimpába a pötty, vagy a karika is, illetve a legtöbb fülbe. Kivéve a fültágító, az szerontem röhejesen néz ki, ha már nanyobb, kint egy normál fülcimpa.
Nekem a fülemben van második juk, így a négyben variálom össze-vissza a fülbevalókat. Annyira nem töröm magam, hogy legyen más testékszerem, majd talán, ha egyszer nagyon megtetszik valamelyik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!