Melyik piercingek tetszenek és melyek nem? Illetve melyikről mi a véleményetek?
Mindenkinek más illik az arcához és a testéhez. Minden pc tetszik, csak nem mindegy, hogy kin. Én pl akartam középre egy karika ajak pc-t, de odapróbáltam és nem állt jól, így meg hiába tetszik. Így inkább ilyet szúratok: [link]
Szóval minden piercing szép, csak nem mindegy, hogy kin.
Egyénfüggő kinek mi áll jól, egyedül a septum pc-vel nemvagyok kibékülve.
Lányokon viszont a monroe tud nagyon jól mutatni és a köldökpiercing. De a nyelvben is elfér 1 pc szerintem(:
Nekem a Snakebite pc nagyon bajön.( [link] )
De nekem például ilyenem van. [link]
Amikor még nem volt meg, mindenki le próbált róla beszélni, mert, hogy az ronda, és, hogy ne rontsam el magam. Most ,hogy megvan mindenki dicséri, hogy milyen jól áll, meg ,hogy milyen szép!
Nekem mondjuk a legtöbb pc tetszik. De nem kell túlzásba vinni... 1-2-3 bőven elég. A fülbe több is mehet. Csak fültágítót ne. Minden 2. embernek az van, és már nagyon visszatetsző. De ízlések és pofonok...
a köldökpiercing tetszik de magamon nem tudnám elképzelni (pedig vékony vagyok) :) nekem 4 fülbevalóm van (balban 1 sima alul, jobb fülben 2 alul és egy helix pc) :) a fültágító szerintem undorító, akárki hordja... a többi meg attól függ, hogy hogy áll/illik az adott emberhez. :)
16/L
Nekem többnyire minden piercing tetszik.
Ami nem jön be:
- fültágító
- smiley piercing
- Cheek piercing
Ami be jön:
-ajak
-orr
-köldök
-1-2 fülporc
-fülbevaló
ami nem:
-septum
-cheek
-medusa
-intim piercingek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!