Szerintetek meddig lesznek még divatban a piercingek?
Szerintem egy normális ember nem divatból szúrat, hanem azért, mert jobban érzi magát vele, esetleg a stílusa kiegészítőjeként fogja fel a dolgokat. Igen, ez nem egy most kitalált dolog, nagy múlttal rendelkezik a testmódosítás hagyománya.
Én egyetértek veled, sok sikert, csináld csak!
Pedig valóban divat csak,és nem igényes,aki viseli. Pár év múlva egyre kevesebben csináltatnak ilyent. Ha már "mindenkinek" van,akkor azok akik nem akarnak olyanok lenni,mint más,azok nem fogják viselni.
Eddig minden divathullámra ez volt a jellemző.
Nekem is nagy álmom, hogy az legyek, de őszintén:
bele kell ölni 1kis pénzt és lutri... attól függ hol dolgoznál, milyen az ismeretségi köröd, stb...
Nekem van olyan ismerősöm, aki igencsak belebukott :/
Én nagyon szeretnék piercer lenni, de ilyen téren se olyan kapcsolataim, se pénzem nincs, hogy belekezdjek. Ami még ha lenne, se biztos, hogy bejönne... :/
Szerintem akkor fog kimenni a divatbol amikor már majdnem minden 5.embernek van ilyen testékszere.
Ma még egyre többen hordják szoval olyan 10-15év mulva már a divatbol kifog menni mivel senki nem akar a másikra hasonlitani mndenki egyedi akar lenni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!