Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek meddig lesznek...

Szerintetek meddig lesznek még divatban a piercingek?

Figyelt kérdés
Piercinges szeretnék lenni, de az egész családom azt hajtogatja, hogy nem biztos megélhetési forrás, mert előbb-utóbb kiennek a divatból. Én ezt nem így látom, szerintem egyre népszrűbbek lesznek. Meg az egész nem divat kérdése, mindig lesznek olyan emberek akik erre igényt tartanak. Meg eleve a piercing nem most lett kitalálva, Afrikában pl. az ősidők óta nagy kultúrája van a testmódosításoknak. És mindig lesznek új piercing fajták, új technikák. Szóval szerintem egyáltalán nincs igaza a családomnak. Ti mit gondoltok?
2012. ápr. 10. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy normális ember nem divatból szúrat, hanem azért, mert jobban érzi magát vele, esetleg a stílusa kiegészítőjeként fogja fel a dolgokat. Igen, ez nem egy most kitalált dolog, nagy múlttal rendelkezik a testmódosítás hagyománya.

Én egyetértek veled, sok sikert, csináld csak!

2012. ápr. 10. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Pedig valóban divat csak,és nem igényes,aki viseli. Pár év múlva egyre kevesebben csináltatnak ilyent. Ha már "mindenkinek" van,akkor azok akik nem akarnak olyanok lenni,mint más,azok nem fogják viselni.

Eddig minden divathullámra ez volt a jellemző.

2012. ápr. 10. 16:22
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
én megértem hogy divatból akarod. de már kiment a divatból. nyáron volt divat. most már inkább csak nevetnek az emberek az ilyen embereken.
2012. ápr. 10. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Nevetnek, és igénytelenek? Hát gratulálok... azt hiszem elég igényes vagyok, mégis van piercingem!
2012. ápr. 10. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:
a piercinget ki lehet venni, Egyébként ha tetszik akkor csináltasd meg szerintem
2012. ápr. 10. 16:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményeket(: De páran félreértettek. Nem percinget szeretnék(az már van egy pár és nem szándékozom kivenni őket, akár divat akár nem) hanem majd piercingesként szeretnék dolgozni.
2012. ápr. 10. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is nagy álmom, hogy az legyek, de őszintén:

bele kell ölni 1kis pénzt és lutri... attól függ hol dolgoznál, milyen az ismeretségi köröd, stb...

Nekem van olyan ismerősöm, aki igencsak belebukott :/

Én nagyon szeretnék piercer lenni, de ilyen téren se olyan kapcsolataim, se pénzem nincs, hogy belekezdjek. Ami még ha lenne, se biztos, hogy bejönne... :/

2012. ápr. 10. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor fog kimenni a divatbol amikor már majdnem minden 5.embernek van ilyen testékszere.

Ma még egyre többen hordják szoval olyan 10-15év mulva már a divatbol kifog menni mivel senki nem akar a másikra hasonlitani mndenki egyedi akar lenni ...

2015. jún. 6. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!