Bocs a kérdésért csak kíváncsi vagyok: Azok akik egész testrészeiket tetováltatják tele (nagy felületen) végig gondolták ezt?
Egy kis minta is megcsúnyul sajnos a korral. Ezt nyilván minden tetovált személy tudja, ha ők vállalják, ám legyen.
Nekem személy szerint nincs tetoválásom és nem is lesz valószínűleg, mert olyan munkakört szeretnék, ahol nem megengedett.
Láttam én már idős tetováltat.
Nem nézett ki röhejesen.
Persze, nem úgy nézett ki, mint egy tini, de tetoválás nélkül sem lenne húszéveseket megszégyenítően fiatalos és feszes a bőre.
A nagyobb kérdés, hogy azt végiggondolták-e, hogy vajon 10-20 év múlva is tetszeni fog-e nekik az a tetkó?
Jajj... Ezeket az embereket nem értem...
Ha 1x 60 éves lesz.
És akkor mi van?
Nyilván azért varratta magára mert jelent neki valamit, és akkor az 60 éves korára is jelenteni fog.
Teljesen mind1 h lóg-e bőr, vagy nem úgy néz ki már mint előtte.
És alapból nem lesz feszes bőröd 60as éveidre.... Egy tetoválás már nem oszt nem szoroz...
A helyzet az hogy nem kell hozzá megérni a 60-at :)
Viszonylag hamar, pár év alatt ocsmányul megfakul az egész. A bőrre tetoválni mégse olyan mint egy fehér vászonra festeni: kicsi kontrasztot lehet elérni és ez a fakulással/kopással csak még rosszabb lesz. Az a koszos paca ami meg lesz belőle az csak simán ápolatlan és lepukkant hatást kelt. Mindezt persze azon túl hogy a tetoválás megléte miatt az emberek értelmesebbik része egy félcédulásnak fog tartani.
Kedves 7-es, én értelmes vagyok, tanulok, művelem magam, mégsem ítélem el a tetovált embereket, pedig nekem nincs egy db sem és ahogy az első kommentben írtam, sanszos, hogy nem is lesz.
Mégsem ez tesz engem vagy bárki mást különbbé. Mi közöd van mások testéhez? Ha nekik tetszik a minta, szeretik és vállalják a megunás/megcsúnyulás kockázatát is, akkor az neked miért fáj?
Most ennyi erővel én meg hisztizhetnék, hogy ne fesse senki hidrogénszőkére a haját, pláne kreol bőrrel, mert szerintem ocsmány. Na és? Miért kéne nekem elítélni másokat? Nekem nem tetszik, nem csinálnám, ha kérdezik, meg is mondom a véleményem, de emiatt nem nézem le őket.
Mint szakmabeli és mint eléggé rendesen kivarrt ember válaszolnék a kérdéseidre.
1, A tetoválás külleme, (festményekéi is) nagyban függ a tárolás körülményeitől, alapanyagok minőségétől, és a karbantartástól. Ha valaki heti kétszer szolizik, malterban fetreng, akkor igen, jól szét lesz bacva a tetoválás.
Aki viszont használ naptejet, nem teszi ki magát az elemeknek, és mondjuk 10 év után tataroztatja a tetoválást, azon 60 évesen is jól fog kinézni.
Egyébként művészeti egyetemet végeztem, tanultam kiállítás rendezést, nagyjából ugyanezt tudom elmondani az ott kiállított képekről.
idősödő bőrre nehezebb tetoválni, mert a bőrtrauma könnyebben elérhető, de lehet? Dolgoztam már 75-80 éves bőrre, nem volt semmi probléma.
Mivel a mi korosztályunkban már sokaknak van tetoválása, amúgyis mindenkinek lesz, szal tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!