Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek sok elsőre egész...

Szerintetek sok elsőre egész alkart borító tetoválást csináltatni?

Figyelt kérdés
Még sosem tetováltattam, és érdekelne, hogy mire számítsak, mennyire fáj? Nektek mi volt az első, és mekkora volt? Mennyi ideig tartott?

#első #tetováéás
2018. jún. 1. 20:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez mind tőled és a fájdalomtűrő képességedtől függ.

Szerintem nem sok, ha már szenvedsz, letudod “egyben”.

Olyan érzés, mint amilyennek elképzeled, sőt..én negatívan csalódtam pedig a bokám “eleje” (bocsi, máshogy nem tudom elmagyarázni) érzékeny pont és vékony ott a bőr. Olyan, mintha egy körzővel karcolgatnának, hol erősebben, hol gyengébben. Nem tudom jobban leírni.

De lehet, hogy Te pont olyan szerencsés leszel, hogy nem lesz vészes. Párom is órákat ült már tű alatt, és egy több órás tetoválásnál kb. már mindegy lesz neked..:D

Az én első és (eddigi, de nem sokáig) egyetlen tetoválásom:

Kis írás, 4-4centis mindkét lábamon. Pár perc volt. Az előkészület tovább tartott meg a beszélgetés a tetoválómmal.

Egy egész alkar több órás művelet természetesen.

Annyiban lehet rossz, hogy mivel nagy felületen érzékeli a tested egyfajta “sebként” a tetoválást, nagyobb eséllyel lázasodsz be.

2018. jún. 6. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!