Tothmartin2555 kérdése:
Megfigyeltem hogy ha valaki elkezd tetováltatni egy full kart az esetek többségében. Az emberek többsége jobb kezes akkor miért nem a jobbra fog varratni? Azt a kezét használja a legtöbbet azon fogja látni mindig
Figyelt kérdés
2018. aug. 3. 19:19
1/2 anonim válasza:
Több oka lehet. Én kétkezes vagyok, de a jobb a domináns, a balon még nincs semmi tetoválva, de oda tervezem a telit. A jobbon már vannak alkotások, azokat bővíteni akarom, de nem összerakni, összeolvasztani.
Vannak, akiknél hasonló, vagy hasonlóan valami fix szempont. Van, akinek csak a divat, vagy mert ott jobban tetszik neki. Amúgy pedig azoknak, akiknek a domináns kezükre tetoválnak, nehezebben ápolják, talán ez is lehet indok. Van, aki egyikkel kezdi, majd jön a másik is.
2/2 anonim válasza:
Rosszul látjátok a dolgot.
A bal kar látszik vezetéskor az ablakban. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!