Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Angolul hogy van helyesen?

Angolul hogy van helyesen?

Figyelt kérdés
Azt szeretném magamra tetováltatni, hogy "Mindent elérek, amit akarok." de angolul szeretném.
2018. júl. 28. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
I reach everything I want.
2018. júl. 28. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Mi lenne, ha előtte megtanulnál angolul?

Tényleg a tetoválás a fontosabb?

2018. júl. 28. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Right/Correct. Így van angolul a helyes.

Angolok nehezen mondják ki, amit szeretnél, de így hangzana: Májndint ileérikk éjmájt ékérok. De azért sok sikert!

2018. júl. 28. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Jaj anita legyen tobb eszed
2018. júl. 28. 23:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Franciát tanultam,és sokat felejtetem angolból. pontosan nem tudom hogy van azért gondoltam megkérdezem.
2018. júl. 28. 23:30
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Drágám, ha franciát tanultál, Magyar vagy, akkor miért is szeretnél olyan nyelven tetováltatni, amiben nem vagy olyan jártas? Tetováltasd magyarul, vagy franciául, ha már ennyire fontos számodra. Csak kicsit olyan beütése lesz, ha valaki megkérdi, mint a "Never give up", vagy "Love Mom".
2018. júl. 29. 10:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Bízd rám, majd én eldöntöm mit tetováltatok magamra, de te nagyon bölcs ember lehetsz. Köszönöm, de nem kértem a véleményed :(
2018. júl. 29. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!