Savária Karneválon kik lesznek kint hennázók?
Figyelt kérdés
Ha van itt olyan aki jártas a témában és konkrétan tudja hogy valamelyik ismerőse jön augusztus 23 fele a Savaria Karneválra hennázni, az ne tartsa magába az infót :D Köszi2018. júl. 23. 16:40
1/2 anonim válasza:
Konkrétan nem tudom, de mivel minden évben 3-4 hennást látok, idén is tuti lesz legalább egy.
2/2 anonim válasza:
Jajj bocsi még az jutott eszembe, hogy konkrétan nem tudom hogy hívák a lányt, de a főtérről nyíló egyik kisutcában szokott lenni, csak az utóbbi két évben két helyen volt, ilyen vöröses, göndör hajú, ő nagyon nagyon szépet csinált nekem tavaly, 4 hétig tökéletesen megvolt, alig kopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!