Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hennázók! Mivel keveritek ki...

Hennázók! Mivel keveritek ki a hennátokat?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig hagyjátok hajon? Milyen színt kaptok és eredetileg milyen színű a hajatok? Minden érdekelne ezzel kapcsolatban :)
2013. jan. 2. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Értelmes válaszok:D Én is most szeretnék áttérni a Hennára,pár hónapja már nem festem a hajamat,amúgy elég sötét szinű,nem tudom milyenre fogja majd be,még nem tudom hogyan fogom majd csinálni. Te már megcsináltad? Ha nem hogyan fogod?
2013. jan. 4. 12:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Vége egy idetartozó válasz :D Még nem csináltam meg :/ de már nagyjából kitaláltam hogy lesz. Előbb megcsinálom az alaprecepttel, amit azt hiszem antalvalinál olvastam, tehát kifőzök erős kávét, teszek bele fekete teát (filtereset) és szegfűszeget. Azzal fogom kikeverni önmagában a hennát és csak egy tincsen fogok vele befesteni. Hogy lássam maga a henna milyen színt eredményez az én hajamon (világosbarna). Utána kezdem el indigóval keverni és szintén csak egy tincset festek vele be. Addig kísérletezgetek, míg meg nem találom azt a receptet, ami olyanra színezi a hajam, amilyenre szeretném. Amúgy barnás vöröset szeretnék, de sötétebbe, mint a mostani hajszínem, olyan középbarnát. Lehet mire rátalálok a megfelelő receptre már lesz egy halom színes tincs a hajamban :D nem tudom.
2013. jan. 4. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Én 2 filterből szoktam jó erős fekete teát készítek, belerakom 2 citrom levét, és 2 ek. fahéjat és a hennaport.

hagyom állni 12 órát.

1 órával a vége előtt kikeverem az indigót, én ezt is teában oldom.

Én kevert pasztát készítek (úgy olvastam hogy ha először festessz hennával, majd indigóval akkor fekete lesz az eredmény)

2:1 arányban, nekem így vöröses-középbarna árnyalatot kap az amúgy világos barna hajam :)

2013. jan. 4. 13:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget :) akkor ezt a receptet mindenképpen kipróbálom, amit írtál! Ment a zöld természetesen :)
2013. jan. 4. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Én eleinte kamillateával kevertem ki a

hennaport, mostanában hibiszkuszteával és céklaporral, ja és löttyintek bele pici olivaolajat és pici ricinust is. Felkenem, folpack fólia, uzsonnásnejlon, rá meleg sapka, törölköző. 3-6 órát szokás fennhagyni, én 3 óra után mosom le. És hát a csak hennával festett résznek nagyon más az állaga, fogása, mint a hajam végének, ami festve, blanche-olva volt...

2013. jan. 28. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!