Járt már valaki a Velencei Karneválon? Mire lehet számítani?
A sulink kirándulást szervez a Velencei Karneválra, és barátnőmmel elmegyünk. Azt mondták, hogy állítólag úgy lesz, hogy elengedtek minket egész napra. Járt már valaki ott? Mire számíthatunk? Szép? :-)
14/L
Ma derül ki, hogy biztosan mehetek-e, de szerintem elengednek. Már nagyon várom *o* És még azt hittem, hogy soha nem fogok eljutni Velencébe :3
És ott is ugyanúgy lehet használni az angolt is ugye? :-)
A tömeg miatt kicsit stresszes lesz.
Mi 2011-ben voltunk,de az egyik téren annyira összezsúfolódott a tömeg,hogy az emberek között elszabadultak az indulatok,és elkezdték egymást lökdösni.
Odavergődött gyorsan pár biztonsági őr szerű ember,ők választották szét a tömeget,hogy mindenki el tudjon menni amerre akar.
Meleg cipőd legyen,mert borzasztó hideg van.
És alaposan öltözz fel.
Amúgy szépnek szép,nekem tetszett,csak nagyon figyeljtek nehogy eltévedjetek,mert amennyien lesznek nem találtok egyhamar vissza a helyetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!