Megved a rossz emberektol?
Ha arra gondolsz, hogy besétálsz a nyolcker gettó részébe és a b*zi cig*nyok rövid kifejezést kezded hangosan skandálni, akkor nem.
Továbbá a gonosz/rossz ember kifejezés is eléggé relatív. Kinek ami a gonosz vagy a rossz?
Irigy ember addig lesz, amíg lesz ember a földtekén. Rossz indulat meg ott van, ahol többen vannak és több részre oszlik a csoport.
Ezektől és hasonlóktól semmi sem véd meg. Ilyen az élet sajnos manapság.
Persze a hit kérdése ez is, illetve az alkalmazkodásé. Ha hiszel abban, hogy megvéd illetve abban, hogy a kivétel erősíti a szabályt, akkor végül is megfog védeni, akármit tetováltatsz.
Csak nézz itt körül. Rengetegen támadják a másikat, mert tetoválása van. Miért? Irigyek? Vagy csak a rossz indulat? Mert a vélemény kifejezéstől nagyon sokan eltérnek, pláne akkor, amikor nem a véleményekre kíváncsiak. De ha kicsit beleásol valamelyik már kihalt vallásba, vagy mitológia valamelyik irányába, akkor számos ilyen motívumot, mintát fogsz találni.
Ez szerintem nem úgy működik hogy van ez és ez a minta és ez azt jelenti hogy téged majd nem bántanak.
Az véd meg amiről te úgy érzed.
Nekem pl van egy ankh és egy holló koponya ezüst medálom, teljesen más az alap jelentése de nekem az a két tárgy egy bizonyos komfortérzetet ad, afféle kabala, majd ha úgy érzed egy mintáról, szimbólumról hogy az a tiéd, attól van biztonságérzeted, majd akkor tervezd a tetoválást, addig nem lesz igazi "védelem" egy random minta amire valaki azt mondta megvéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!