Nagy baj ha a friss tetoválásomat rossz krémmel kentem 2 napig?
Figyelt kérdés
Pénteken lett új tetoválásom,a csajszi aki csinálta mondta,hogy kenjem Bepanthennel,de véletlenül kenöcsöt vettem,ami babapopsira van 😂 viszont azzal rendesen kentem fóliázás előtt,lehet baj?2017. szept. 24. 19:25
1/3 anonim válasza:
nem valoszinu. szerezz bepanthent, mosd le a tetkot és kend be azzal. és már ne foliázd
2/3 anonim válasza:
Ezt gyogyulas utan fogod megtudni, vagy utana par hetre, hogy fakitott-e a szinbol, vagy sem. Azert ha 2napig nem megfelelo hamositoval kened, hanem olyannal, ami tudja fakitani, benne van a pakliban, hisz azert napi 3-4x gondolom azzal kented, ami nem hasznal a tetkonak.
3/3 anonim válasza:
Alapvetően tetoválásra olyan krém kell ami védőréteget alkot és fertőtlenít, szóval a popókenőcs annyira nem rossz, nem lesz nagy halál vagy semmi ilyesmi.
Az egyetlen negatív hatása az, hogy hámosít, ami a gyógyuló tetoválásnak nagyon nem jó, mert a varrba beleragad a tinta is, ahelyett, hogy a bőrben maradna. Ezért szoktak többnyire égési sebekre való krémeket ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!