Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Dankó Éva (Nyíregyháza,...

Gerduska kérdése:

Dankó Éva (Nyíregyháza, sólyom u. ) Te is smink tetováltattál már nála? Én már igen, és óriási hiba volt!

Figyelt kérdés
Azért mentem hozzá mert szemhéj tetoválásomat szerettem volna "frissíteni" de az eredmény borzalom lett!Ez a csaj nagyon nem ért a dolgához és senkinek nem ajánlom!Eleve csak át kellett volna mennie a már meglévő szemhéj tetoválásom,de kicsúszott pár helyen és egyik szememnél teljesen elmosódott.Nagyon fájdalmasan tetovál az érzéstelenítő ellenére. Le kellett lézereztetnem azon részeket.Életem egyik legnagyobb hibája volt,hogy hozzá mentem és soha többé!Mielőtt bárki tetováltat bárkinél,előtte nézze meg a munkáit és olvasson véleményeket.

#Rossz-munka
2017. aug. 2. 21:01
 1/1 anonim ***** válasza:
1. Ömm itt hol a kérdés, szerintem ezt simán kiírhattad volna fb ra vagy más közösségi oldalra ha nem vetted volna meg eszre ez eg kérdésekkel. Foglalkozó oldal, 2.nem hjiszem hogy ez akarkit is erdekelt volna
2017. aug. 8. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!