Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szabolcs szatmár megyében...

Szabolcs szatmár megyében tudtok jó tetoválót?

Figyelt kérdés
Nyíregyháza környékèn keresnèk tetoválót,nem baj ha nem szalonban dolgozik,csak ne legyen trokhár.

2017. ápr. 20. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Univerzum üzletház-Nagy Kitti.

Igényes a munkájára, pontos, precíz és gyors. Kétszer tetováltattam nála, és több, mint valószínű, hogy még visszatérek.

Egy óra 5000 Ft, ami szerintem teljesen korrekt. Csak ajánlani tudom, annyira jól elbeszélgettünk, hogy észre sem vettem, miközben tetovált. Másra biztos nem bíznám a bőrömet!

2017. ápr. 20. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Dock Tattoo, Zsolti. Páromnak minden tetoválása nála készült, évek múltán és szuperül néznek ki, ő nem is hajlandó máshoz menni. :) (Nekem csak azért nem, mert időközben messze költöztünk, és macerás lett volna hozzá visszajutni. :) )

Úgy tudom, hogy ő privátban már nem dolgozik, csak szalonban, szóval a szalon árai szerint megy a dolog, de mind tervezésben, mind kivitelezésben profi a srác.

2017. ápr. 21. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagy Kitti. Univerzumban.
2017. ápr. 21. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:

5000 ft/óra?????? az komoly!!

Én utoljára 6 éve tetováltattam, akkor fizettem óránként olyan 40-45 000 ft-ot érte, igaz, hogy külföldön, de ekkora árkülönbségek vannak, ez totál meglepő.

2017. ápr. 22. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, Nyír Tattoo-nál 5.000 ft egy óra, de kb. ilyesmi árban dolgozik mindenki. Kivétel, amikor van a sztori, hogy unokatestvérem haverjának van egy ismerőse, aki tetovál, aztán 20-ért tetőtől talpig kivarr. Se stúdió, se higénia. Ilyenhez menjen, akinek nem fontos, hogy kikopik a minta, meg egy darab egyenes vonal se lesz benne. Ritka, aki igényes és maszekban csinálja. Ezerszer inkább szalon.
2017. ápr. 23. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:

oké, értem, korrekt ár. Én arra írtam, hogy utoljára 6 éve készült tetoválásom, és már akkor 40-45 000 forint volt óránként az ára, de mint írtam külföldön készült.

Erre írtam meglepődve, hogy jelenleg 2017-ben "csak" 5000 ft/óra a díja egy korrekt, normális studióban való tetováltatásnak, nekem ez meglepő volt.

2017. ápr. 23. 09:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Minden pejoratív felhang nélkül, sokat jelent az is, hogy Szabolcsról beszélünk. Mármint, a "világvége", és bár nagy megye, nagy megyeszékhely, azért mégiscsak keleti régió legszéle.

Pesten pl. azért az átlagos árak magasabbak. Nem mondom, hogy nem lehet olcsó és jó szalont kifogni, de a legtöbb nagy szalonnál a minimálár is 10-15ezernél indul. Szerintem ez szimplán kereslet-kínálat. Idefent olyan széles választék van, hogy nem az ár az elsődleges szempont, sőt, sokkal inkább gyanús, hogyha valaki túl olcsó, ott viszont az olcsósággal is be tudják csábítani az embert, ez is lehet pluszpont a versenytársakkal szemben.

Persze nem csak nyíregyre, úgy általában a vidéki városok szalonjaira igaz ez, hogy olcsóbb - tapasztalatom szerint.

2017. ápr. 23. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!