Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire fáj felvarratni egy...

Mennyire fáj felvarratni egy tetovállást és milyen macerával jár?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy vörös rózsát egy orával és egy koponyával feltetoválni csak kérdéses hogy ez mennyire fáj? Meg mennyi az esélye hogy begyullad?
2018. máj. 14. 16:30
 1/1 $$$$$ ***** válasza:

Azt hogy mennyire fáj nem lehet megmondandani mert attol függ hogy hova akarod mert nem minden helyen egyformán fáj valamint minden embernek más a fájdalom érzete. Ami az egyiknek nagyon fáj azt a máaik alig érzi... A begyulladást meg nem lehet megmondani. Nekem van egy teljes vádli tetkóm ( lesz még jó pá tetkóm) . Elég részletes egyszer 7,5 óra volt 3 vagy 4 rövid szünettel a masodik alkalom pesig 2óra 40 perc 1 szünettel. Az első alkalomnal semmi baja se volt a lábamnál. A másodiknal meg nem jól reagált a bőröm és begyulladt. De az annak akot varnak nem vészes. Csak a tetovállónak rosaz mert ugye piros a lábad és nehezebb megcsinálnia a konturokat. De nekem jol megcainálta :D . A kezelése se vészes.

Itt egy oldal ez jól leírja a tetkó ápolását (anyi hogy én tattoo med el kezeltem nem pedig bepontennel de monden mas megegyezik , de egy rendes szalonba ezeket úgy is elmondják...) :

[link]

2018. máj. 14. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!