Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek nagyon cinkes egy...

Szerintetek nagyon cinkes egy AKPH jelet felvarratni magamra?

Figyelt kérdés

2014. dec. 1. 08:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem. Ha neked tetszik, szereted, akkor csináld. Amugy az AKPH Facebook oldalán is van egy csomo kep akph-tetkokrol.:)
2014. dec. 1. 09:47
 2/10 anonim ***** válasza:
36%

Tekintve, hogy ez a banda pár év múlva már sehol nem lesz. Mellesleg te is felnősz és nem ilyen szennyet fogsz hallgatni... akkor már számodra is gáz lesz a tetkód.

De te tudod, mivel a tetkót le is lehet szedetni, nem olyan nagy gond.

2014. dec. 1. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem cinkes. Azert nem egy rolling stones vagy pink floyd, ki tudja, hol lesznek par ev mulva.
2014. dec. 1. 11:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Oké, most tekintsünk el attól, hogy mit akarsz magadra varratni (remélem azért jelent is neked valamit a banda, ha már 80 éves korodig a bőrödön akarod hordani). Ha meg kell kérdezned, hogy cinkes-e, akkor eszedbe se jusson megcsináltatni!! Ha valami tényleg annnyira fontos az embernek, hogy megérje a tetoválás, akkor eszébe sem jut, hogy "cinkes", amit varratna, mert nem azért csinálja, hogy mások bámulják. Hanen azért, mert az a dolog annyira a része, vagy annyit jelent neki, hogy örökké emlékezni akar rá.
2014. dec. 1. 14:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nem azért zavarna amire te gondolsz, hanem mert ők zsidók és a logójuk egy egyharmad dávidcsillag, és nem tudni mit hoz a jövő és nem szeretnék egy tetkó miatt szopni ha értitek mire gondolok skinheadek nácik kuklux klán stb
2014. dec. 1. 19:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, már megint itt tartunk...

Igen, 'cinkes' valóban, mert nyilvánvaló, hogy valami szélsőségesek (ti. Jobbik) jutnak hatalomra, akkor az lesz az első, hogy megint mennek a vagonok Lengyelországba. Ez minden bizonnyal be fog következni.

*sarcasm off*

Egy csomó ember varrat magára mindenféle vallási meg akármilyen szimbólumot válogatás nélkül, nem sok jelentősége van.

Képzeld, Ganxsta Zoleera rá van varrva a sarló-kalapács meg meine ehre heißt treue, ráadásul zsidó származású, osztakkó mivan?! Cinkes? Szerintem senkitől nem kérdezte meg... Ha magad nem tudod eldönteni, ne erőltesd, különben is bizonyára még anyuék engedélye kéne hozzá. Nem a tetoválások ellen vagyok, hanem az ilyen divat-felfogású felhasználók ellen. Ha kitaláltál magadnak valami mintát, az megkérdőjelezhetetlenül a tiéd legyen, ne valami mhirtelen felindulásból elkövetett másolat. (Attól, hogy 2-3 éve hallgatod a Kottazűrt, az még egy rövid időszak egy élethez viszonyítva)

2014. dec. 1. 20:14
 7/10 A kérdező kommentje:
elmondanám h nem 2 3 éve hallgatom a kottazűrt hanem ismerem minden zenéjüket koncertjeiker is szoktam járni és feltétlen imádatomat képezik.
2014. dec. 1. 20:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Látom, megragadtad a lényeget... Akkor ha ilyen nagyfiú/nagylány vagy biztosan tudsz dönteni ilyesmiben.
2014. dec. 1. 20:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Értem én, miért nem akarod, de ha a legkisebb kételyed is van (mindegy, hogy konkrétan mivel kapcsolatban), akkor ne csináltasd meg!!
2014. dec. 2. 08:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocsi elírtam: "miért akarod", véletlen belekerült egy "nem" :D
2014. dec. 2. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!