Az olyan tetoválásoknak, amik egy vonalból vagy egy körből állnak, mi értelmük van?
Láttam a minap valakin egy olyan tetoválást, hogy egy vékony vonal felett két vastagabb vonal. Úgy nézett ki, mint egy vonalkód.
Olyat is gyakran látok, hogy egy darab kör vagy háromszög. Az ilyeneknek mi értelmük van? Csak hogy legyen valami a testén? Értem, hogy van olyan tetkó, aminek jelentősége van, na de ezeknek mi?

De ez objektív. Nekem nincs tetoválásom. És ingerenciám sem volt soha, hogy azzal vesztegessem az időmet, hogy ki mit miért csinál. Ja, de, sorozatgyilkosokon meg hasonlókon el szoktam gondolkozni, hogy miként gondolkozhatnak, de annyira leszarom, hogy ki hova tesz mit a testén, milyen színű a haja, vagy mit hord.
Nem kell mindennek jelentenie valamit meg üzenetet hordoznia. Én azt nem értem, aki egy pillanatot is veszteget ilyen hülyeségekre. Az univerzumnak annyi titka van, és azokon nem gondolkoznak ennyien.
De ez mindenkire igaz, ezért lesznek előbb szexrobotok, mint a rákra gyógyszer, vagy valamilyen módszer, hogy kiszűrjék az aneurizmákat. Mindenki a kicsi, ostoba, piszlicsáré dolgokkal van elfoglalva.

Abban mi nem volt objektív, hogy leírtam 3-4 féle lehetséges jelentést a sok közül? :D Meg mitől parasztvakítás, ha valaki a minimalista tetoválás híve?
Én nem szeretem a minimalizmust, nem is varratnék magamra ilyet. De nekem is van olyan tetoválásom, aminek van jelentése, de ha rám nézel, nem látod. Csak hogy cuki színes minta. Ez is volt a célom, hogy ne legyen direkten rajtam semmilyen jelkép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!