Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Az olyan tetoválásoknak, amik...

Az olyan tetoválásoknak, amik egy vonalból vagy egy körből állnak, mi értelmük van?

Figyelt kérdés

Láttam a minap valakin egy olyan tetoválást, hogy egy vékony vonal felett két vastagabb vonal. Úgy nézett ki, mint egy vonalkód.

Olyat is gyakran látok, hogy egy darab kör vagy háromszög. Az ilyeneknek mi értelmük van? Csak hogy legyen valami a testén? Értem, hogy van olyan tetkó, aminek jelentősége van, na de ezeknek mi?

2018. máj. 7. 11:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A) Nem kell, hogy értelme legyen.

B) Nem kell, hogy SZÁMODRA értelme legyen.

2018. máj. 7. 12:29
 2/14 anonim válasza:
100%
Illumitani szimbólum, a Soros-ügynökök így ismerik fel egymást, ha ilyet látsz, azonnal jelentsd a dolgot a rendőrségnek.
2018. máj. 7. 12:38
 3/14 A kérdező kommentje:

"A) Nem kell, hogy értelme legyen.

B) Nem kell, hogy SZÁMODRA értelme legyen."

Persze, értem, én senki se vagyok. Most, hogy ezt tisztáztuk: miért csinálnak az emberek ilyet?

2018. máj. 7. 18:17
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy senki, csak nem rólad szól mások élete.

Azért teszik, mert szabad emberek és legális.

2018. máj. 7. 18:31
 5/14 A kérdező kommentje:

"Azért teszik, mert szabad emberek és legális."

De MIÉRT? Málnaszörpöt önteni a fejünkre is szabad és legális, mégse teszik az emberek ezt az utcán, mert nem jó nekik.

Mi a jó egy két vonalból álló tetkóban? Mitől jobb érzés vagy milyen többletet ad úgy ránézni a vádlidra, hogy van rajta egy vastag meg egy vékony vonal, mint ha nem lenne rajta semmi? Mi készteti rá az embereket, hogy ilyet készíttessenek?

2018. máj. 7. 19:15
 6/14 anonim ***** válasza:

Takarhat pl. heget. Volt itt egy srác nemrég, aki ilyen jellegű tetoválásban gondolkodott.

Vagy csak simán jól néz ki, nekem is van ismerősöm, akinek karpántos tetkója van.

A körök, háromszögek általában jelképek, csak túl minimalista ahhoz, hogy te külső szemlélőként értelmezd. Pl. az ouroboros jelképet a többség ismeri, simán jelentheti ugyanezt a kör a viselőnek, minimalista módban. Vagy csak a végtelenséget, mint mondjuk a karikagyűrű.

A háromszög meg a szentháromság pl., amire szintén nem kérdeznél rá egy triskelénél. Millió válasz lehet ezekre, de pont az a lényeg, hogy te külső szemlélőként ne tudd, csak a viselőjének jelentse azt, amit. :)

2018. máj. 9. 11:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Semminek semmi értelme. A ruhák színének sincs. Járhatnánk mind feketében. Ehetnénk mind ugyanazt. Kicsit relaxálj, ne akadj fenn fszságokon.
2018. máj. 9. 11:58
 8/14 A kérdező kommentje:

"A háromszög meg a szentháromság pl., amire szintén nem kérdeznél rá egy triskelénél. Millió válasz lehet ezekre, de pont az a lényeg, hogy te külső szemlélőként ne tudd, csak a viselőjének jelentse azt, amit. :)"

Lehet, csak tudod, kicsit az az érzésem, hogy ez egy nagyon ügyes marketingfogás arra, hogy homokot adjanak el a Szaharában. Más szóval parasztvakítás. De nekem végül is tökmindegy.

"Semminek semmi értelme. A ruhák színének sincs. Járhatnánk mind feketében. Ehetnénk mind ugyanazt. Kicsit relaxálj, ne akadj fenn fszságokon."

Csak a ruhát egyik nap felveszed, aztán este leveted és másik nap másikat hordasz, ez meg ottmarad egész életedre.

2018. máj. 9. 15:58
 9/14 anonim ***** válasza:
És? Nem rajtad marad. Én nem értem, egyesek miért szülnek gyereket. Az egy életre szól. Mégsem állok le napokra ezen szenvedni.
2018. máj. 9. 17:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Én se szenvedek rajta napokat. Kétnaponta felnézek ide unalomból 15 percre. Csak szeretek elmerengeni az embereken.
2018. máj. 9. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!