Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ezeknek a tetoválásoknak...

Ezeknek a tetoválásoknak milyen háttér állna jól?

Figyelt kérdés

[link]

Egész karomat megszeretném csinálni trópusi stílusra összes minta színes lenne(még az is ami ezen a képen feketén van)és ezek a minták lennének rajtam,csak nem tudom milyen háttér legyen, hibiszkusz virágon gondolkodtam de az nem állna jól közöttük.Esetleg valaki tudja,hogy milyen háttér állna ezeknek a mintáknak jól?Ami trópusi stílusú.Meg még szeretnék pár mintát rakni rá,de nem tudom milyet.Valakinek valami ötlet?(Lány vagyok)

2018. márc. 8. 19:09
 1/7 A kérdező kommentje:
Meg ezeket a mintákat melyik részekre rakjam?(Alkaromon van egy orchidea)
2018. márc. 8. 19:11
 2/7 Tsirke válasza:

Levelek! Bármi ilyesmi: [link]

Vagy keress rá, hogy "tropical leaf".

Amúgy a virág is jó ötlet (nem is csak hibiszkusz, hanem lehet még másfajta is, pl. a heliconia nagyon jól mutat szerintem), mert ennyi minta a full betöltésre lehet, hogy kevés, és ezért ahol maradna nagyobb hely, oda mehet virág simán. Aztán az egész mögé meg mindenféle ilyen zöld levelek. Meg az sem baj, ha egy ilyen levél nem csak teljesen háttér, hanem mondjuk látszik egy nagyobb része, mert az is jól mutat.

2018. márc. 11. 16:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2018. márc. 11. 18:26
 4/7 Tsirke válasza:
Nincs mit! Tegyél föl képet, majd ha meglesz fél év múlva! :D
2018. márc. 12. 18:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem még azért várok vele most vagyok 16 éves,májusba megyek alkarra megcsinálni egy orchidea virágot anyum csak azt engette meg.:D Szerintem ha 18 leszek akkor megcsináltatom.És ígérem meg mutatom.
2018. márc. 13. 13:59
 6/7 anonim válasza:
Most megmondom neked, hogy nagyon durván meg fogod bánni valószínűleg. Nagyon kicsi rá az esély, hogy életed végéig szeretni fogod a mintát. Én a helyedben, ha már mindenképp szeretnél tetoválást, valami apróbb mintával kezdeném, valami rejtettebb helyen. Az alkarodat ha úgy van, elég nehéz lesz takarni. Arra is gondolj, hogy később hátráltathat a munkakeresésben is.
2018. márc. 17. 15:27
 7/7 A kérdező kommentje:

1.Számomra ez a tetoválás a nyaralást jelenit a családommal és az életembe azok voltak a legjobb élményeim.

2.Imádom már nagyon régóta a trópusi helyeket.

3.Van nekem a fülembe bazi nagy fültágító (30mm) és tele vagyok piercinggel és van egy gyakorlati helyem ahol "dolgozok" és ott sem szólták meg sőt mondták,hogy a későbbiekbe dolgozzak ott,szerintem nem okozna gondot meg van egy srác akinek a nyakán is van tetoválás azt sem szólták meg.

2018. márc. 17. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!