Ezeknek a tetoválásoknak milyen háttér állna jól?
Egész karomat megszeretném csinálni trópusi stílusra összes minta színes lenne(még az is ami ezen a képen feketén van)és ezek a minták lennének rajtam,csak nem tudom milyen háttér legyen, hibiszkusz virágon gondolkodtam de az nem állna jól közöttük.Esetleg valaki tudja,hogy milyen háttér állna ezeknek a mintáknak jól?Ami trópusi stílusú.Meg még szeretnék pár mintát rakni rá,de nem tudom milyet.Valakinek valami ötlet?(Lány vagyok)
Levelek! Bármi ilyesmi: [link]
Vagy keress rá, hogy "tropical leaf".
Amúgy a virág is jó ötlet (nem is csak hibiszkusz, hanem lehet még másfajta is, pl. a heliconia nagyon jól mutat szerintem), mert ennyi minta a full betöltésre lehet, hogy kevés, és ezért ahol maradna nagyobb hely, oda mehet virág simán. Aztán az egész mögé meg mindenféle ilyen zöld levelek. Meg az sem baj, ha egy ilyen levél nem csak teljesen háttér, hanem mondjuk látszik egy nagyobb része, mert az is jól mutat.
1.Számomra ez a tetoválás a nyaralást jelenit a családommal és az életembe azok voltak a legjobb élményeim.
2.Imádom már nagyon régóta a trópusi helyeket.
3.Van nekem a fülembe bazi nagy fültágító (30mm) és tele vagyok piercinggel és van egy gyakorlati helyem ahol "dolgozok" és ott sem szólták meg sőt mondták,hogy a későbbiekbe dolgozzak ott,szerintem nem okozna gondot meg van egy srác akinek a nyakán is van tetoválás azt sem szólták meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!