Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Bántatok már meg tetoválást?

Bántatok már meg tetoválást?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor miért?

És milyen tetoválást?

Én most szeretnék egy lótusz virágot a karomra

De félek megbánom

Pedig nagyon tetszik

Első tetoválás lenne.

Kinek van lótusz virág tetoválás?

Kinek mit jelent???

2018. márc. 23. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Mar van idopontom, de mar most banom. :D

Nagyon tetszik a minta, de a jelenteset, amit eredetileg hozzafuznek, ertelmetlennek tartom mar. De szerencsere ma az agyamba vagott egy masik jelentes, ami tokeletesen kapcsolodik hozza es a helyzethez, igy mar ujra alig varom, hogy kesz legyen. :D

Mar is milyen csodas, meg fel sincs varrva, maris mennyi ertelme van! :|

2018. márc. 23. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem, nincs okom megbánni egyiket sem. Mindegyik a részem és szeretem őket.

Ha félsz, hogy megbánod, akkor még nem akarsz komolyan. Erre el kell kötelezned magad, hogy amit akarsz, az fontos volt, fontos most is, és fontos is lesz, evidens, nem tudnál sosem elszakadni tőle. Nem feltétlen kell jelentéssel bírjon, elég, hogy ha nagyon tetszik és tudod, hogy sosem lenne máshogy, tehát már sok-sok éve tetszik, vagy egyből, amint megláttad, beleszerettél.

Kinek van? Itthon nagyjából 50-100.000 embernek. Sokaknak semmit sem jelent, csak szimplán szépség miatt csináltatták. Van, aki csak azért, mert annyira menő akart lenni és nem tudott mit kitalálni. Sokaknak jelent valamit, vagy akár több dolgot is. Lehet ez lelki dolog, testi dolog, múlt vagy épp a jövő felé vezető út... akármi.

Teszem azt, a fehér lótusz nekem mindig az Avatár világát jelentené (Avatár az utolsó légidomár, vagy Korra legendája), abból pedig a jó oldalt, míg a vörös a rossz oldalt. A fekete lótusz a kínt és a szenvedést jelentené nálam, a színes meg inkább a békét és a harmóniát. Akkor még akadna számtalan verzió, akár tetoválás téren is. De ez én vagyok. Másnak mást jelent. Tegyük fel, van, akinek van lótusz tetoválása, ami nála azt jelenti, hogy imád szörfözni. Ez mégis hogy jön össze? A lótuszt az Indiai kultúra része, amit ő kevert az Indiánnal, amiről meg a maori, vagy más törzsekre asszociált, amiből a szigetvilágra, majd a hullámokra és a szörfre. Szóval akármit bele lehet akármibe magyarázni, ha nagyon kell, de nem szükséges.

Amúgy, ha meg is bánnád, akkor is van rá mód, hogy eltávolítsd. Kapcsolt UV-IR lézerrel 8-9 kezelés alatt lehet eltávolítani (vagy, ha nagy a minta, akkor többől), de el lehet. Persze fáj a tetoválás és még jobban a leszedetése, de ennek ez az ára.

2018. márc. 24. 07:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Természetesen sok ember bánta meg, ezért is van a legtöbb szalonban már lézergép is. :)

Hogy miért?

Mert nem tetszik, olyan emberhez köti (akár név is), akit azóta megutált stb.. Csomó indok lehet.

Viszont nem olcsó, ezért is kell alaposan átgondolni, hogy belevágsz-e, és ha igen, kire bízod a tested. És ha már most félsz tőle, szerintem nem vagy magadban biztos. Akkor ne varrasd fel, főleg ne a karodra.

Nekem azt mondták amokor tetkót akartam, hogy egy dobozba rakjam bele, hogy mit tetováltatnék magamra, majd 1év múlva vegyem elő, és ha még mindig ugyanazt érzem, hogy ez nekem kell, akkor csináljam. Soknak tűnik az 1 év, pedig sokkal tovább kell utána nézni azt a tetkót, ami nem is tetszik igazán. Persze ha vársz 1 évet, utána is megbánhatod, főleg, ha egy amatőr csinálja..

2018. márc. 24. 07:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Csehországban vagyok

Tetkó szalonba mennék

Ahhoz aki a barátomnak csinálta a tetoválását

Nem amatőr egyáltalan

A multkor fel rajzoltam a kezemre hogy tetszik e vagy nem

Es nagyon tetszett amugy

Mar regota akarok tetkot es nagyon vagyok is ra

Az igaz hogy meg olyat nem talaltam aminek olyan jelentese van ami illene ram

Es olyat se akarok ami mar mindenkinek van pl” never give up” madar toll “ pitypang” meg ilyenek

Valami kulonlegeset szeretnek

Es ez a lotusz virag kezdesnek szerintem nagyon jo lenne

[link]

Erre gondoltam

De van meg sok fajta ami kozul lehet valasztani

Es hetfon lesz a szuletesnapom

21 eves leszek

Szoval szuletes napom alkalmabol szeretnem

2018. márc. 24. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Megszgom, ugyan annyi embernek van lotusz viragja, mint ahanynak never give-ja, vagy pitypangja
2018. márc. 24. 11:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Meg egy ismerosomnek se lattam amugy

Csak azokat amiket leirtam

Vagyis amelyik varosban en lakok ott nem annyira van lotusz virag a lanyoknak

Inkabb ilyen idezetek meg ilyen hulyesegek

2018. márc. 24. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!