Miért hívják a fenék feletti tetoválást rib. rendszámnak?
Figyelt kérdés
2018. márc. 11. 11:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem azert,mert egy időben durván elterjedtek voltak a derék feletti nonfigurativ,katalógusból választott egy kaptafára készített tetoválások, és mivel ennyire nagy divat volt,minden lan,aki a divatot követte ilyet csináltatott/akart. A divatot vakon követő, butacska lányokat pedig szokás rbancozni.
2/3 Metionin válasza:
Mert amikor az divat volt, nem épp jókislányok tetováltatták magukra. Jellemzően a csípőfarmerból kilógó tanga fölött lehetett ilyet látni, gyakran valami szar nonfiguratív volt vagy a csaj saját neve pillangókkal.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom mennyire hiteles, de én azt hallottam, hogy egy időben a stricik ilyen tetkókkal jelölték meg azokat a lányokat, akik nekik dolgoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!