15 évesen tetoválás?
18 év alatt engedély nélkül esélytelen.
Max valami sufni szalonban, de az a tetkó olyan is lesz..
Abba miért nem gondolsz bele hogy nősz,nyulik a bőröd stb.?
Nem véletlen a korhatár.
Most tetkó , nemrég piercing..
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Hűl istenek 18 év alatt nem csinálják meg a tetkót szülői engedély nélkül. Nem tanácsos a szüleid aláírását hamisítani, mert te járt rosszul ha balhé lesz belőle
Kulturált helyeken nem tetoválnak a gyerekeket. Miért ennyire nehéz várni pár évet? Hova sietsz?
Menőzni akarsz az iskolában? Vagy miért ennyire sürgős, hogy 15 évesen már meglegyen?
Elhiszem, hogy szeretnéd, de akkor is gyerek vagy még. Van, akinek már ovis korában tetszenek a tetkók, akkor őket is varrjuk tele?
Ne legyél már ilyen suta.
A rózsa pedig nem egyedi, az egyik leggyakoribb sablon minta, ami létezik. Nem tudod olyan formában megrajzolni, ami kicsit is új lenne.
Ha már "saját tervezésű" tetoválást szeretnél, akkor legalább valami értelmeset találj ki, ne ilyen tucat csajtetkót. Akkor talán még anyukád is megengedné.
15 évesen én is akartam egy tetoválást a karomra. Most 20 éves vagyok és örülök, hogy semmit sem csináltam.
Az ilyen döntéseket jól át kell gondolni. Akármennyire felnőttnek és érettnek éreztem magamat a te korodban, nem voltam az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!