Lehet 43 kg- os és 173 cm-es testalkatú lánynak tetoválás?
Ha így haladsz, nem leszel hosszú életű.
És hova rakatnád? Fejre? Mert még hason se férne el.
Köszönöm a válaszokat. :)
Nem vagyok anorexiás, csak nem tudok hízni, ha tudnék nem kérdezném meg, hogy lehet vagy sem.
Egy nagyobb tű és a másik oldalon jön ki.
No offense meg semmi de ez az irány az orvoshoz kategória. Mármint még vannak "rémképeim" egy lányról aki 176 cm-hez volt 52 kiló te meg 3 centivel vagy kisebb meg majd 10 kilóval..
Amúgy miért ne lehetne?
25F
Szia kérdező! Tudom, nem a kérdéshez tartozik, csak jártam hasonló cipőben... A pajzsmirigyeddel minden rendben? Nekem pajzsmirigy túlműködésem volt, ezért nem tudtam 44 kg-ról elmozdulni, pedig 175 cm magas vagyok. Ha még nem vizsgáltattad, feltétlenül keress fel egy endokrinológust, mert ha túlműködés, akkor magas pulzussal, kézremegéssel, hosszabb távon látásromlással jár! Nőknél sajnos egyébként is gyakoribbak a pajzsmirigy-problémák. Vérkép alapján megállapítható, hogy normális-e a TSH, FT4 hormonszinted.
Nem trollkodni akartam, csak a segítő szándék vezérelt :) Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!