Mennyite steril?
Figyelt kérdés
A tetoválószalonokban mennyire sterilek a tűk amiket használnak? Es az elhasznált tűket hova teszik?2018. febr. 5. 23:39
1/3 Metionin válasza:
Teljesen. Steril csomagolásban vannak egyenként csomagolva úgy mint a gyógyszertárban kapható injekciós tűk. Használat után veszélyes hulladék gyűjtő kukába kerülnek amit egy adott cég elszállít.
2/3 anonim válasza:
Kétféle szalon van ilyen téren, ami normális.
Egyik maga rakja össze a tűket és csiszolja, majd autoklávban sterilizálja, tehát teljes mértékben steril. A másik előre sterilizált, zárt csomagolású tűket használ. Mind a kétféle szalon a használat utáni tűket egy erre a célra kialakított karton tárolóba teszi, ami veszélyes anyagú hulladéknak számít. Ezt vagy elszállítatják, vagy elszállítják a megfelelő telepre leadni. A kontárok, akik sajnálnak 5-10 Ft-ot egy új tűre, azok lemossák és kész, de egy dolog, hogy steril-e vagy sem, mivel a tű is kopik és tompul és idő után nem lehet vele dolgozni.
A szalonok mindig steril és új tűkkel dolgoznak. A kontárok alatt a bélát a garázsban meg ilyeneket értek.
3/3 anonim válasza:
Nálam nagyon durván sterilen csináltak mindent, magam is meglepődtem. Szalonba kell minenképp menni, érdemes nézni a facebook értékeléseket a munka mellett, én pl. értékelés alapján választottam szalont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!