Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért jó az UV-s tetoválás?...

Miért jó az UV-s tetoválás? Van értelme?

Figyelt kérdés
Párom szeretne kezére. Azért furcsálom csak, mert nem igazán van lenne UV fény közelében, és így nem látom értelmét. Persze azt megértem hogy sok munka helyen nem lehet kézen tetoválás, és ezért szeretné, de szerintem sosem látná. Szóval csak véleményekre vagyok kíváncsi! Meg hogy mi a tapasztalat vele, meg éri-e?

2017. nov. 30. 14:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Erre így nem lehet fixen válaszolni, hogy azért jó mert..., inkább úgy tudnám megfogalmazni, hogy tetoválás mellé, körvonalakban, fő irányvonalakban van értelme, hogy UV fényben is látszódjon (pl szórakozóhelyek, rendezvények). Önmagában túl sok nincs. Igen, sok munkahelyen nem nézik jó szemmel, ha a kezeden (kézfej, ujjak) van tetoválás, de ez is attól függ, mi a végzettsége illetve mivel foglalkozik és a jövőben mivel szeretne foglalkozni. De ha nagyon akarja, akkor meg úgyis mindegy, mert megcsináltatja és ennyi.
2017. dec. 1. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!