Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Arcra tetoválás? (többi lent)

Arcra tetoválás? (többi lent)

Figyelt kérdés
Elsősorban a tetoválást kedvelő lányoktól kérdezem, ez nektek mennyire jön be? [link] Gondolkozok azon, hogy 5-6 év múlva csináltassak egy hasonló tetoválást (17/F). Ez mennyire jelent gondot pl: munkakeresésnél? Asztalos vállalkozókra gondolok.(asztalosnak tanulok)
2017. nov. 19. 20:12
1 2
 11/16 anonim válasza:

Atya úr isten. Vizsgáltasd ki magad. Nekem is van egy lip (száj) piercingem meg fültágítóm és ez miatt van aki le idiótáz de gondolj bele, egy tetoválás főleg egy ilyen, egy életre szól mert ezt még takartatni sem tudod. Ilyen kinézettel nem lesz normális állásod soha. Még utcaseprőnek se fognak felvenni mind ezek mellett ki fognak röhögni, félni fognak tőled az emberek az utcán. Ha neked ez így jó akkor csináld de szerintem 5 év múlva úgyse akarod ezt

16F

2017. nov. 20. 00:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok értelmes választ!
2017. nov. 20. 07:05
 13/16 anonim ***** válasza:
a valaszok illenek a kerdes komolysagahoz.
2017. nov. 20. 07:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Légysziiiii ne!!!!
2017. nov. 20. 17:58
 15/16 $$$$$ ***** válasza:

Hat figyelj en is tetko manias vagyok XD . Jelenleh 1 tetko van a vadlimon es biztos lesz meg vagy 6-8btetkom ami biztos : jobb váll,bal mell,bokacsont,meg egyszer jo par ev mulva a balkarom telibe meg a hatamon erösen gondolkodom XD .

En nem itelnelek el ha ilyen tetkód lenne de ugyan akkor en biztos nem csinaltatnam meg. En arcra semmit se akarok...

De ugye en hiaba nem itelnelek el . Sajnos olyan vilagban elünk ahol az emberek 90% a elitelne miatta... Söt van aki meg a vadli tetkom miatt is furan nez ram 😂 . Tehat szerintem jol gondold meg ...

17/F

2017. nov. 20. 23:53
 16/16 anonim ***** válasza:
A társadalmi előítéletek miatt nem hiszem hogy jó ötlet lenne. A javaslat az hogy ha tetkót csináltatsz akkor olyan helyen legyen amit szükség esetén ruhával el lehet takarni.Arról nem is beszélve hogy ha már nem fog tetszeni nagyon gáz lesz eltávolítani. Ez fiatalon még trendi lehet de 40 évesen már eléggé erőltetett lesz.
2017. nov. 22. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!