Arcra tetoválás? (többi lent)
Atya úr isten. Vizsgáltasd ki magad. Nekem is van egy lip (száj) piercingem meg fültágítóm és ez miatt van aki le idiótáz de gondolj bele, egy tetoválás főleg egy ilyen, egy életre szól mert ezt még takartatni sem tudod. Ilyen kinézettel nem lesz normális állásod soha. Még utcaseprőnek se fognak felvenni mind ezek mellett ki fognak röhögni, félni fognak tőled az emberek az utcán. Ha neked ez így jó akkor csináld de szerintem 5 év múlva úgyse akarod ezt
16F

Hat figyelj en is tetko manias vagyok XD . Jelenleh 1 tetko van a vadlimon es biztos lesz meg vagy 6-8btetkom ami biztos : jobb váll,bal mell,bokacsont,meg egyszer jo par ev mulva a balkarom telibe meg a hatamon erösen gondolkodom XD .
En nem itelnelek el ha ilyen tetkód lenne de ugyan akkor en biztos nem csinaltatnam meg. En arcra semmit se akarok...
De ugye en hiaba nem itelnelek el . Sajnos olyan vilagban elünk ahol az emberek 90% a elitelne miatta... Söt van aki meg a vadli tetkom miatt is furan nez ram 😂 . Tehat szerintem jol gondold meg ...
17/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!