A kozmetikai tetoválás meddig tart? Nem arra gondolok, amit az arcra csinálnak, mintha smink lenne.
Kérdező, te nem tudod mit beszélsz, a többieknek igazuk van. Tetoválást a tetováló csinál. Kozmetikus sminktetoválást csinál! Szemöldök, száj, szem!
Nem fogsz olyan kozmetikust találni, aki a sminktetováló cuccával nekiáll téged ki tetoválni.
Sajnos vannak olyan kozmetikusok, akik készítenek kisebb tetoválásokat a kozmetikai szettjükkel, de ne felejtsük el, hogy a kozmetikus nem művész! Ismeri a bőrt, kezeli azt, esetleg kozmetikai tetovál szemre-szájra, szemöldökre, de nem fogja tudni, hogy hogyan jó elhelyezni egy tetoválást, nem lesz szép a vonalvezetés, nem fogja tudni szépen kidolgozni.
Én eddig még csak béna "kikopós tetkóval" találkoztam, ami tényleg kikopott, de nem teljesen! Légypiszok-szerűrn nyoma maradt.
Szóval a kozmetikai tetoválás nem igazán alkalmas "eltűnős" tetoválásra.
Egy tetováló
A tetoválónak köszönöm a normális választ.
Ott "pattogok",ahol akarok. A barátnőm szerbiában,mostanában nem tudom vele megbeszélni. Ne oktassatok ki,a kérdésre kéne válaszolni akkor,ha értesz hozzá és tájékozott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!