Smink tetoválás halványítása házilag?
(A minek csinálja aki megbánja, és a fordulj szakemberhez válaszok nem érdekelnek.)
Egy hete csináltattam, nagyon otromba lett, pedig igazi sminktetoválós jó hírű és drága szalon volt. Vastag és sötét, az én bőröm és hajam pedig világos, reménykedtem, hogy miután lejön a seb szép halvány valami lesz alatta, de sajnos nem.
Az a baj, hogy nekem 2 hét múlva lesz egy első randim, de most dolgozom, és esélyem sincs se visszamenni és az asztalra csapni, se egy lézeres tetkós szalont vagy plasztikai sebészetet felkeresni, szóval muszáj 1,2,3 árnyalatot halványítanom magam nomád eszközökkel. Olvastam a citromot, a citrompótlót, a hidrogén-peroxidot, a hidrogén-peroxid+szőkítőtpor, hidrogén-peroxid+szódabikarbóna, illetve az Aha sav-at. Van valakinek tapasztalata, melyik vált be, melyik hülyeség, (csak azt ne mondjátok, hogy mindedgyik mert sírás lesz a vége) vagy van-e valami más tippetek? Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!