Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Smink tetoválás halványítása...

Smink tetoválás halványítása házilag?

Figyelt kérdés

(A minek csinálja aki megbánja, és a fordulj szakemberhez válaszok nem érdekelnek.)

Egy hete csináltattam, nagyon otromba lett, pedig igazi sminktetoválós jó hírű és drága szalon volt. Vastag és sötét, az én bőröm és hajam pedig világos, reménykedtem, hogy miután lejön a seb szép halvány valami lesz alatta, de sajnos nem.

Az a baj, hogy nekem 2 hét múlva lesz egy első randim, de most dolgozom, és esélyem sincs se visszamenni és az asztalra csapni, se egy lézeres tetkós szalont vagy plasztikai sebészetet felkeresni, szóval muszáj 1,2,3 árnyalatot halványítanom magam nomád eszközökkel. Olvastam a citromot, a citrompótlót, a hidrogén-peroxidot, a hidrogén-peroxid+szőkítőtpor, hidrogén-peroxid+szódabikarbóna, illetve az Aha sav-at. Van valakinek tapasztalata, melyik vált be, melyik hülyeség, (csak azt ne mondjátok, hogy mindedgyik mert sírás lesz a vége) vagy van-e valami más tippetek? Előre is köszi!

#eltüntetés #sminktetoválás #tetoválás halványítás
2013. jún. 26. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
De milyen tetoválás? Szemöldök, szájkontúr, szem?
2013. jún. 26. 16:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi kimaradt! Szemöldök.
2013. jún. 26. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugi! :) Lehet nem is olyan szörnyű, csak még szokatlan. Kis alapozót nem tudsz tenni rá? Vagy nem is tudom, nem vagyok olyan okos ebben a témában, de ha barna szemöldökcerkával "áthúzod" nem világosítja kicsit ki?
2013. jún. 26. 23:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát azt hiszem amíg nem találok biztos tippet, addig tényleg marad az alapozó, meg itt a drogériában megnézem hátha van valami halvány ceruza, végül is ha a randit túlélem és a srác nem fog világgá szaladni (ráadásul több napos randi, mert nagyon messze lakunk) akkor kivárom míg visszajutok a szalonba és megkérem, hogy korrigálják. Meg azt hiszem vissza vágom a frufrumat, jól néztem ki úgyis, csak egy kis változatosságra vágytam, de akkor későbbre halasztom :). Köszönöm a segítséget!
2013. jún. 27. 09:21
 5/7 anonim ***** válasza:
De előtte nem rajzolta meg neked a kozmetikus hogy hogyan fog kinézni meg milyen színe lesz? Simán vissza mehetnél reklamálni.
2013. aug. 10. 13:10
 6/7 anonim válasza:
ajj én is megbántam, hogy megcsináltattam, sokáig utáltam még tükörbe nézni is. 2 éve csináltattam, azóta sokat halványodott, nekem is sötét volt az elején nagyon, pedig szőke vagyok, zöld szemmel ráadásul a szempillám is világos és ritka is. Amúgy azt olvastam, hogy a napozás és a szoli is halványítja. Nem tudom meddig marad még meg, de alig várom h lekopjon. Egyébként nem tudom konkrétan mi az, de van valamilyen hámlasztó kezelés amit lehet kérni a kozmetikusnál, elvileg leszedi az arcod legfelső rétegét! Lehet hogy az is elősegítené. De ezekről a citromos dolgokról nem sok mindent hallottam, meg kellene próbálni
2013. aug. 11. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Ajaj pedig én is szeretnék szemöldöktetoválást a jövő hónapban jó lenne ha nem csesznék el... :(
2013. aug. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!