Mennyi időbe telik mire szépen rendbe jön egy tetoválás? Hogyan kell kezelni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 18:43
1/3 anonim válasza:
nekem olyan 1-2 hét alatt szép lett. kenegetni kell, hogy ki ne száradjon. vagy neugranormonnal vagy bepanthennel. :) aztán lejön a seb és szép lesz. de változó szerintem , hogy kinek milyen hamar gyógyul.
2/3 anonim válasza:
A neugranormon hámlasztó! nem jó neki,a bepanthen az igen!:)
És egy hétig kb. bepanthennel,majd bármilyen zsírosabb testápolóval 6 hétig kenegesd. Így biztosan nem dobja ki a festéket!
3/3 anonim válasza:
Én 1 hétig kentem kb. (Bepanthennel),de nem olyan szorgalmasan,mint mondták,plusz épp nyár volt és hazajött egy barátnőm külföldről,így nem tudtam a kerti kicsi medencéjükre nemet mondani.:-D Vagyis érte víz idő előtt,bár csak véletlen és rövid időre. Ennek ellenére meglepően gyorsan gyógyult,mint mindig minden sebem. Ebből indulj ki... Biztos nem véletlenul vannak az előírások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!