Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Arcra tetoválás? (többi lent)

Arcra tetoválás? (többi lent)

Figyelt kérdés
Elsősorban a tetoválást kedvelő lányoktól kérdezem, ez nektek mennyire jön be? [link] Gondolkozok azon, hogy 5-6 év múlva csináltassak egy hasonló tetoválást (17/F). Ez mennyire jelent gondot pl: munkakeresésnél? Asztalos vállalkozókra gondolok.(asztalosnak tanulok)
2017. nov. 19. 20:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

Ne szórakozz

Mér akarod magad elcsufitani?

2017. nov. 19. 20:16
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem elcsúfítani akarom magamat, hanem csak egyszerűen tetszenek az ilyen minták/dolgok.
2017. nov. 19. 20:24
 3/16 anonim ***** válasza:
54%

Társadalom számkivetettjei az ilyenek, mindenki messziről kerüli őket, az életben nem fogsz érvényesülni egy ilyen kinézettel sehol. Munkában biztos hogy nem, magánéletben legfeljebb akkor ha találsz egy másik flúgost magad mellé.

Ez a kérdés nem lehet valós, mert aki nem tudja érzékelni egy ilyen kinézet súlyát, az vagy troll vagy retardált.

2017. nov. 19. 20:31
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Az nem tetoválás,csak smink
2017. nov. 19. 20:31
 5/16 A kérdező kommentje:
(tudom, hogy az csak smink) Ezt a kérdést komolyan gondoltam. Igazából csak egy ötletként vetettem fel ezt a kérdést. Még csak kíváncsiságból: ha aztalos vállalkozó lennék akkor aez a tetoválás mennyire jelentene gondot? pl.megrendeléseknél. Főként a külsőmet néznék, vagy az elkészített munkának a minőségét?
2017. nov. 19. 20:39
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Oszinten szolva munkat se kapnal, ha az arcodrol azt se lehet eldonteni mikor merre nezel es hogy mosolyogsz, vagy epp a kuncsaft torkanak minel hatekonyabb elmetszesen gondolkozol.

Ostoba dolog ilyen tetkot csinaltatni, szanalmas, feltunesi viszketegseges embereknek valo, akik massal nem tudnak kitunni...

2017. nov. 19. 20:54
 7/16 anonim ***** válasza:

A külsődet néznék és azt gondolnák, hogy nem vagy normális. Mindenki ezt gondolná. Mehetnél mosogatni valami csehó hátuljába éhbérért ahol nem lát senki, elbasznád az egész életed.

Van tetoválásom, igényes, szép, a megfelelő helyeken.

33/n

2017. nov. 19. 21:05
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez már nagyon ijesztő és beteg. Légyszi, ne.
2017. nov. 19. 21:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Arcra ilyet szerintem nem annyira vállal senki sem itthon.
2017. nov. 19. 23:25
 10/16 anonim ***** válasza:
Mármint ez smink, de szerintem magát a fájdalmat sem bírnád...
2017. nov. 19. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!