Nektek mi lenne a véleménytek ha így néznék ki?
14 éves fiú vagyok 1 tetoválásom márvan amit haverom csinált titokban de felnőtt koromra valahogy így szeretnék ki nézni [link] nem pont ezekkel a tetoválásokkal de be szeretném az egész testemet az arcomon kívül tetováltatni. Nektek mi lenne a véleményetek hogy valaki ilyet látnátok?
Válaszokat előlre köszönöm
Jaj de cuki vagy
Ja nem
Amúgy húzzál el HIV, HPV és hepatitis tesztre, mert minimum hepCt és HPV-t összeszedtél a haverod illegális sufnitetoválásával!
Számomra undorító, hogy ennyit tetkó van az emberen. Mintha nem tudná, hogy hol a mérték, hol a határ.
De lehet, hogy valakinek ez az életcélja, hogy így nézzen ki.
Nem vagyunk egyformák. Ha neked tetszik, akkor csináld meg, és tudd is viselni.
Csak nem tudom, hogy az ennyire tetkósakat mennyire nézik ki munkahelyen, hisz azért eléggé takarni kell az ilyet.
Plusz a fiatalkori hóbortot 40-50-60 évesen is viselned kell. Ekkor is képes leszel ezt hordani?
Ezt nagyon jól át kell gondolni. Minden egyes tettünknek következménye van.
nem sértésből mondom, előre is bocsi, de szerintem bizarr. Jól néz ki a tetoválás, nekem tetszik, de a mérték azért nem mindegy
L
Szerintem nincs ezzel gond. Ha szép és igényes a tetoválás, és arcon nincs, akkor nézhet ki jól.
Készülj fel hogy anyagilag jó nagy vállalkozás lehet, mert tényleg figyelj arra hogy a tetováló ért is ahhoz amit csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!