Ne tétovázz! Egyszer élsz! Tedd meg! Csak előre! Soha ne add föl! Hasonló jelentésű ábrát/-kat szeretnék magamra tetováltatni. Tudnátok linkelni? Hogyan néznek ki?
Rengetegszer elbizonytalanodok, halogatok mindent, apró dolgokban is nagyon nehezen döntök. És RENGETEG fontos dologból, élményről kimaradtam, lemaradtam emiatt. Rengeteg évet elpazaroltam a fiatalságomból.
Azt akarom hogy belém legyen égetve egy takarható helyre, hogyha ránézek a ritka adandó alkalmak előtt, lépjek is valamit, ne hagyjam örökké elúszni őket... :-S Egy huszonéves férfi
Könyörgök..huszonéves vagy..előtted az "élet", és már most azt gondolod hogy elpazaroltál "rengeteg" évet a fiatalságodból?? Te jó ég, kár hogy nem "hallod" magad kívülről...Nagyon nevetségesen hangzik! Elbizonytalanodsz rengetegszer és apró dolgokban is nehezen döntesz?? Hát a tetkó nem épp egy apró dolog, ne efelől akarj akkor először dönteni:) Ki fogod röhögni magad pár év múlva!
Az elmédbe égesd bele ezeket inkább, és ezt a sok baromságot amit írtál, felejtsd el....A ritka adandó alkalmak előtt eszedbe fog jutni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!