Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » El szeretném takarni. Valami...

El szeretném takarni. Valami javaslat?

Figyelt kérdés
Csak az anyját a gyereket szeretném megtartatni. Valakinek valami ötlet?
2017. aug. 3. 16:24
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2017. aug. 3. 16:25
 2/13 anonim ***** válasza:
"Csak az anyját a gyereket szeretném megtartatni" Más nincs rajta, mire gondolsz?
2017. aug. 3. 16:31
 3/13 piriiiii ***** válasza:
100%

Csak az anyját akarja eltakarni, a gyereket meg akarja tartani. Csak szegény nem ismeri a központozást.

Javaslat: legközelebb gondolkozz, mielőtt tetováltatsz egy életre.

2017. aug. 3. 16:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Már létezik ilyen lézeres leszedetés, ha megteheted anyagilag akkor próbálkozz meg vele, előtte esetleg menj el egy komolyabb tetoválóhoz hátha tud valami jó ötletet.
2017. aug. 3. 17:04
 5/13 anonim ***** válasza:
23%
Ne haragudj,de hangosan felröhögtem a kép láttán.
2017. aug. 3. 20:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretném növelni a benned lévő bűntudatot/megbánást/szégyent, de remélem legközelebb jobban meggondolod, hogy mit varratsz magadra.

Szerintem a nőnek a haja legyen egy fűzfa, a válla meg egy füves domb.

2017. aug. 3. 21:14
 7/13 anonim válasza:

Szerinetem Menj ell egy tetoválóhóz, és kérdezd meg mi tud csinálni vele, valami hátére biztosan átudja alakitani.

Ezen az oldanon a végleges megoldást sajnos nemtudod megtalálni, még minimális együtérzés sincs itt az emberekbe.

2017. aug. 4. 23:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit érezzek vele együtt? Egy tehetségtelen akárkivel magára varratott két borzasztó portrét.
2017. aug. 5. 11:57
 9/13 A kérdező kommentje:

8#

Szeretnél te fele olyan tehetséges lenni mint ő aki felvarta.... Több mint 12 éves tetoválás! És élőbe sokkal jobb mint képen!

Nem kritikát kértem hanem segítséget ötletet.

7#

Teljesen igazad van

2017. aug. 5. 14:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Valóban nem vagyok tehetséges,de nem is tetoválok,pláne nem portrét. Ha olyan tehetséges,miért nem mész vissza Ő hozzá,biztos eltudja takarni valamivel.
2017. aug. 5. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!