Hajápolási tippek?
Figyelt kérdés
Heti 3-szor mosok hajat, de mindig korpás. Többször kellene? A sampon mennyit számít? (Nem szoktam nagy jelentőséget adni neki, hogy mivel mosok hajat. Ált. adidas samponokkal szoktam)2016. dec. 1. 18:38
1/1 anonim válasza:
Ajánlom a dm-es Balea férfi korpásodás elleni sampont. Páromnak nagyon korpás a haja és neki jobban bevált mint a Head n shoulders. Továbbá egy ideje úgy mosom a haját hogy a sampont higítva használom és keverek hozzá egy teáskanálnyi szódabikarbónát, ettől jobban habzik kevesebb vegyszerrel ami ugye nem jó a korpás fejbőrnek. Ha végeztünk akkor 1 liter vízbe elkeverek 1 deci almaecetet és ezzel locsolgatom a fejét, ezt már nem öblítem ki. Tudom macera kicsit és nem is hittem az ilyen házi praktikáknak amíg ki nem próbáltuk, de neki nagyon korpás zsíros haja volt és így csak heti 1x kell megmosni. 2-3 alkalom után már sokkal jobb lett a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!